Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra a explicat de ce a ales Suedia pentru amicalul din martie: "Nu e vorba de o revanşă!" România se concentrează pe Liga Naţiunilor

Contra a explicat de ce a ales Suedia pentru amicalul din martie: "Nu e vorba de o revanşă!" România se concentrează pe Liga Naţiunilor

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României va disputa pe 27 martie, pe teren propriu, o partidă de verificare contra echipei naţionale a Suediei. Antrenorul Cosmin Contra a cerut acest amical în vederea pregătirii meciurilor din Liga Naţiunilor.

”Nu ne luăm nicio revanşă, e continuarea pregătirilor pentru Liga Naţiunilor, un meci important, cu o echipa calificată la Campionatul Mondial, a produs surpriza, o echipă nordică. Mi-am dorit o echipă nordică pentru că în urna noastră valorică avem 3 sau 4 echipe cu profil nordic şi atunci mi-am dorit o echipă de genul acela. Nu e nicio revansa, e o continuare a pregătirilor”, a explicat Cosmin Contra.

Selecţionerul României nu s-a decis asupra jucătorilor care vor fi chemaţi la naţională, punctând faptul că forma sportivă din preajma partidelor naţionalei va cântări decisiv în alegerile pe care le va face.

”Am urmărit toate antrenamentele echipelor care dau jucători la naţională şi nu numai. Vom vedea ce se va întâmpla şi când va începe campionatul, forma sportivă, dacă sunt accidentaţi sau nu... Depind de foarte multe lucruri convocările, dar am vrut să fim cât mai aproape de toţi jucătorii urmăriţi şi să avem informaţii cât mai reale”, a spus antrenorul echipei naţionale de seniori a României.
 
Cosmin Contra a asistat la meciul pe care naţionala României U17 l-a disputat în compania echipei similare a Turciei. Reprezentativa ţării noastre a fost învinsă cu scorul de 6-2 (4-1).
 
”E un meci amical, e clar că am făcut o primă repriză foarte slabă, a doua mult mai bună. Ar trebui să ne luam mai mult după repriza a doua. Dacă peste două zile vom avea atitudinea din a doua repriză şi nu vom mai face greşelile pe care le-am făcut, poate avem şansa peste două zile. De aia sunt meciuri amicale, ca să tragi concluzii şi să repari din greşeli”, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalacosmin contraliga natiunilorromania - suedia,  

viewscnt
Articole similare