Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra, alături de fosta echipă în derby-ul Madridului! Atletico - Real e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 21:45

Contra, alături de fosta echipă în derby-ul Madridului! Atletico - Real e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 21:45

La Liga

Comentarii

Fost jucător la Atletico la începutul anilor 2000, selecţionerul Cosmin Contra îi va susţine pe Griezmann şi Compania în duelul cu elevii lui Zinedine Zidane.

 Contra a rămas legat de gruparea antrenată în prezent de Diego Simeone şi speră într-o victorie în meciul de sâmbătă seara.

"E clar ca nici o echipa nu trece printr-un moment bun, vedem cine are forţă mai mare să treacă peste acest moment greu din campionat şi să câştige meciul. Nu stiu daca Ozil e cel care îi lipseşte lui Atletico (n.r. s-a zvonit că germanul e dorit de Simeone). Când se apropie perioada de transferuri întotdeauna sunt multe zvonuri şi câteodată sunt doar zvonuri", a declarat Contra pentru Telekom Sport la plecarea din România.

Contra speră că Atletico va continua şi în Liga Campionilor, dar recunoaşte că va fi greu ca formaţia din Madrid să le mai depăşească pe Chelsea şi AS Roma în clasament. Următorul meci, cu AS Roma, va reprezenta o veritabilă finală pentru echipa lui Simeone.

  • UCL: Atletico Madrid - AS Roma e LIVE pe Telekom Sport, miercuri, 22 noiembrie, de la 21:45

"Păi joacă ultima şansă. E clar că dacă nu câştigă acest meci, singura lor şansă e să termine pe locul 3 şi să joace Europa League.  Dar le va fi foarte greu. Trebuie să câştige toate meciurile şi celelalte echipe să se împiedice cu echipa din Azerbaidjan, Qarabag. Deci chiar dacă câştigă toate meciurile nu depind doar de ei", a mai declarat Contra pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contraatleticoreal madrid 

viewscnt
Articole similare