Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini de la întâlnirea lui Contra şi Mutu cu Ştefan Radu: "Am purtat un dialog deschis"

FOTO | Imagini de la întâlnirea lui Contra şi Mutu cu Ştefan Radu: "Am purtat un dialog deschis"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a mers la Roma pentru a discuta faţă în faţă cu Ştefan Radu, în speranţa că îl va convinge pe fundaşul lui Lazio să revină sub tricolor.

Cei doi s-au întâlnit după derby-ul AS Roma - Lazio, scor 2-1, iar discuţia a durat aproximativ 20 de minute, fundaşul de 31 de ani urmând să dea un răspuns final în zilele următoare.

Totuşi, Contra nu e foarte încrezător că a reuşit să-l convingă pe Ştefan Radu. "Nu cred că se va schimba ceva", a precizat tehnicianul de 41 de ani.



”Am avut o discuţie de vreo 20 de minute cu Ştefan Radu după derby. Era supărat că au pierdut, dar el n-a jucat rău deloc. Am purtat un dialog deschis, am încercat să-l îmbărbătez, am vorbit despre cum se simte la Lazio în sistemul cu trei fundaşi centrali, i-am spus şi că am nevoie de el la naţională.

Am încercat să-l conving, dar acum depinde de el ce decizie va lua. I-am spus multe lucruri, dar, sincer, nu cred că sunt mari şanse să se schimbe ceva. Mi-a explicat că au fost la mijloc şi nişte probleme medicale pe care le-a avut când a venit la lot, s-a accidentat destul de rău”, a declarat Cosmin Contra pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: stefan radulaziocontranationala 

viewscnt
Articole similare