Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra: "E greu să câştigi împotriva Craiovei când nu treci mijlocul terenului în ultimele 30 de minute". Ce spune de naţională

Contra: "E greu să câştigi împotriva Craiovei când nu treci mijlocul terenului în ultimele 30 de minute". Ce spune de naţională

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a X-a a Ligii I. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat în prima repriză, în direct la Telekom Sport.

Antrenorul lui Dinamo a rămas misterios în privinţa viitorului său. Mâine, Contra se va întâlni cu Răzvan Burleanu pentru a negocia preluarea postului de selecţioner al echipei naţionale a României. Tehnicianul nu a infirmat informaţia, însă a preferat să nu comenteze. 

"Băieţii mei trebuiau să iasă din propria jumătate, să punem probleme pe contraatac. N-am reuşit însă să fim agresivi. A fost o greşeală inexplicabilă la golul de 2-1, apoi am căzut, la fel cum am făcut-o şi cu Timişoara. Suntem într-o perioadă grea a echipei. Până la urmă e un egal împotriva unei echipe complicate, foarte bune.

E greu să câştigi pe terenul Craiovei când nu treci centrul terenului în ultimele 30 de minute. Vom vedea ce se va întâmpla. S-au vorbit multe lucruri neadevărate, care mi-au făcut mie rău ca profesionist şi persoană. E un moment greu al echipei. De mâine încolo vom vorbi mai multe" - a spus Cosmin Contra la Telekom Sport. 

"A fost o partidă foarte grea. Am condus, dar plecăm doar cu un punct. Am avut 2-0. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Facem greşeli de copii şi juniori şi oferim cadouri aceste goluri. Nu a fost vorba de relaxare. A fost un meci al orgoliilor, Dinamo mereu a fost primită urât la Craiova. Contra e antrenorul nostru, vedem pe parcurs ce se va întâmpla. Dânsul e cel mai în măsură să răspundă dacă pleacă sau nu" - a spus Paul Anton la Telekom Sport. 

"Am alergat foarte mult, am fost o echipă. Trebuie să o scoatem la capăt etapa viitoare. Zlatinski m-a lovit cu cotul direct în nas, el mi-a spus că Bancu m-a lovit. Cât despre eliminarea mea, mi-o asum. Am ridicat talpa sus. Din lipsa experienţei am făcut asta. Ne dorim ca domnul Contra să rămână la Dinamo, însă oricine şi-ar dori să antreneze echipa naţională- a spus Valentin Costache la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamocsu craiovaliga 1echipa nationala 

viewscnt
Articole similare