Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra face turul României I Trei jucători sunt în vizorul noului selecţioner pentru "dubla" din octombrie

Contra face turul României I Trei jucători sunt în vizorul noului selecţioner pentru "dubla" din octombrie

Echipa națională

Comentarii

Şi meciul de la Giurgiu al Astrei cu CFR Cluj a fost atent urmărit de noul selecţioner. Deac, Ioniţă şi Hoban sunt în vizorul lui Contra pentru dubla cu naţionalele din kazakhstan şi din Danemarca

De şase ani nu a mai evoluat Deac la echipa naţională, dar acum e aproape de o revenire. Mijlocaşul e cel mai bun pasator din Liga I, cu şase assisturi. "Eu sunt pregătit! Dacă voi fi convocat voi da totul pentru echipa naţională", recunoaşte Ciprian.

"Eu îl numesc pe Cipri "Omul de Fier". Pe cuvânt, eu aşa îi spun, "Omul de Fier". Acest băiat e fantastic, ca şi caracter. E primul care vine la antrenament, munceşte, iar la meci face aceleaşi lucruri. Aleargă pentru noi!", dezvăluie Ibrahima Balde.

Şi Hoban speră la revenirea la naţională, o dată cu instalarea lui Contra: "Eu am sperat şi cu domnul Daum, sper şi acum. Nu am vorbit cu domnul Contra, sper că vorbesc la Mogoşoaia".

De la Astra, Contra l-a urmărit pe Ioniţă. Mijlocaşul visează la prima lui convocare la naţionala mare. "Am demonstrat că aş putea fi o variantă pentru echipa naţională, dar nu depinde doar de mine", spune Alex. 

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa nationalaciprian deacibrahima baldealexandru ionitacfr clujastra 

viewscnt
Articole similare