Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra, fericit pentru performanţele lui Dică la FCSB: ”Mă bucur, asta înseamnă că şcoala din România este bună, este redutabilă”

Contra, fericit pentru performanţele lui Dică la FCSB: ”Mă bucur, asta înseamnă că şcoala din România este bună, este redutabilă”

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei naţionale a României se bucură pentru parcursul bun al FCSB în Europa League. Acesta consideră că evoluţia lui Dică pe banca ”roş-albaştrilor” oferă o imagine bună şcolii româneşti de antrenori, pe care o consideră ”redutabilă”.

În opinia selecţionerului României, FCSB nu va mai întâmpina dificultăţi în grupa G a Europei League. ”Nu. Ei sunt calificaţi şi acum ei trebuie să gestioneze bine aceste lucruri, să câştige puncte în Europa, bani, pentru că sunt la mijloc întotdeauna banii când se joacă în Europa şi să gestioneze bine aceste ultime meciuri în grupă. Dar ei sunt calificaţi şi trebuie să se concentreze pe câştigarea de puncte şi pe bani în Europa, atât tot.

Mă bucur pentru orice antrenor român care are rezultate bune şi care face performanţă, asta înseamnă că şcoala din România este bună, este redutabilă, avem antrenori buni, avem antrenori tineri buni şi am mai zis, sunt genul care mă bucur pentru orice succes al unui sportiv român, sau al unui antrenor român care face asemenea performanţe aşa că felicitări şi la cât mai multe”, a declarat Contra la Telekom Sport.

FCSB şi-a asigurat prezenţa în primăvara europeană şi are şanse de 90% să încheie grupa pe prima poziţie. Echipa antrenată de Dică a acumulat 10 puncte după 4 etape.

Afla mai multe despre: fcsbcontradicaliga 1europa league,  

viewscnt
Articole similare