Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Contra nu trebuie să dea explicaţii!" Cum vede Devis Mangia situaţia oltenilor de la naţională

"Contra nu trebuie să dea explicaţii!" Cum vede Devis Mangia situaţia oltenilor de la naţională

Superliga

Comentarii

Criticat de Gică Popescu pentru decizia de a nu-i folosi pe Alexandru Băluţă şi Nicuşor Bancu în partidele amicale cu Turcia (2-0) şi Olanda (0-3), selecţionerul Cosmin Contra e apărat chiar de tehnicianul Craiovei, Devis Mangia.

Antrenorul Italian spune că pentru jucătorii săi simplul fapt că au fost convocaţi trebuie să reprezinte o mândrie, iar selecţionerul nu are niciun motiv să ofere explicaţii pentru deciziile luate la cele două partide.

"Nu-mi place să vorbesc despre munca altor antrenori, dar sunt convins că selecţionerul îi apreciază pe cei doi jucători ai noştri, are stimă pentru ei şi cred că va convoca şi alţi fotbalişti de la Craiova la naţională, iar ei trebuie să se simtă mândri că se află acolo. Contra nu trebuie să dea explicaţii, el ia deciziile pe care le crede de cuviinţă, fără vreo presiune", a declarat Devis Mangia într-o conferinţă de presă.

Afectat de eşecul Italiei

Mangia a vorbit şi despre înfrângerea suferită de selecţionata Italiei în barjul cu Suedia pentru CM 2018.

"A fost o seară groaznică pentru că nimeni nu se aştepta la aşa ceva. E clar că a fost o seară neagră pentru orice italian, mai ales atunci când ne gândim că vom vedea un turneu final al Campionatului Mondial fără Italia!", a mai spus Mangia.

CSU Craiova - Juventus Bucureşti se joacă sâmbătă, de la ora 19:00. Meciul va fi transmis live pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: mangiacontranationala 

viewscnt
Articole similare