Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra răspunde criticilor: "O să închid multe guri! Ştiu în ce mă bag şi sunt pregătit pentru tot"

Contra răspunde criticilor: "O să închid multe guri! Ştiu în ce mă bag şi sunt pregătit pentru tot"

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra a susţinut în direct la Telekom Sport ultima conferinţă de presă ca antrenor al lui Dinamo! Acesta şi-a reziliat contractul urmând să fie instalat în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României.

Cornel Dinu a criticat evoluţia lui Dinamo din ultimele două partide ale mandatului lui Cosmin Contra, plecat la naţională.
 
"În continuare cred că la Dinamo trebuie un antrenor cu experienţă, care să fie legat de suflarea dinamovistă. E vorba şi de competenţă, nu e uşor să iei o echipă din mers, mai ales în situaţia în care e Dinamo. M-au mirat două episoade. La meciul cu Timişoara (n.r. 1-2), Dinamo n-a avut nici o ocazie în repriza a doua. Apoi, retragerea în apărare de la Craiova (n.r. scor final 2-2), cu gol şi om în plus. Golurile lui Dinamo au fost date pe mari greşeli ale apărării Craiovei. Nu cred că în istoria lui Dinamo s-a mai întâmplat să existe perioade în care echipa adversă să domine flagrant 30 de minute, cu ocazii fantastice, cum au fost cele scoase de Penedo", a spus Dinu la Telekom Sport.
 
Întrebat de criticile din ultimele zile ce-l vizau direct, Contra a răspuns în cadrul conferinţei de presă de astăzi: "E foarte dificil ca toată lumea să fie de acord cu numirea mea. Ştiu în ce mă bag, sunt pregătit să primesc critici. Se întâmplă deja multe chestiuni deşi eu nici n-am fost numit antrenor. Lumea încearcă să mă discrediteze. Nu am primit niciun cadou în viaţă. Muncesc pentru că vreau să devin din ce în ce mai bun şi sunt puternic. Vreau să închid multe guri!".

Afla mai multe despre: cosmin contradinamoechipa nationalacornel dinuplecare 

viewscnt
Articole similare