Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra revine la Ploieşti, ca selecţioner de această dată. Ce aşteptări are de la primul meci pe banca naţionalei

Contra revine la Ploieşti, ca selecţioner de această dată. Ce aşteptări are de la primul meci pe banca naţionalei

Echipa națională

Comentarii

Contra va avea un debut aparte pe banca naţionalei ! Primul meci al noului selecţioner se joacă la Ploieşti, oraşul unde antrenorul de 41 de ani a trăit momente de neuitat.

La mai putin de două săptămâni de la instalarea in funcţie, Contra va avea parte de primul meci ca selecţioner. România întâlneşte Kazakhstan la Ploieşti pe 5 octombrie. Contra revine pe stadionul Ilie Oană după ce a antrenat în trecut Petrolul timp de un an şi jumătate. 

E o coincidenţă că, după trei ani si jumatate, chiar patru, mă întorc la Ploieşti din postura de antrenor al naţionalei, e clar că acei suporteri extraordinari ai Petrolului vor face o atmosferă extraordinară, mă aştept la lucrul ăsta, îi aştept în număr cât mai mare, să facă din acest meci o atmosferă cum numai ei pot să o creeze la meciurile de pe teren propriu. Mă astept la sustinerea lor neconditionată la acest meci, a declarat Cosmin Contra pentru FRF TV.

Dacă în mandatul lui Daum naşionala a început unele meciuri fără "decar" în teren, lucrurile se vor schimba de acum încolo.
 
Eu cred că Stanciu poate să preia acest tricou, eu cred că Gicu Grozav, văzându-l la Terek numărul 10 şi facând meciuri extraordinare acolo, poate să fie un număr. Asta cu numarul 10 nu mai avem poate jucătorul ăla de fineţe pe care l-am avut generaţiile trecute, şi, atunci de asta se face atât tam-tam pe acest numar 10, sunt 2-3 jucători care pot să poarte acest tricou, a mai spus Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa nationalarevenireploiestidebut 

viewscnt
Articole similare