Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra, ultimatum pentru jucători: "Să se trezească, pentru că nu mai putem continua aşa!"

Contra, ultimatum pentru jucători: "Să se trezească, pentru că nu mai putem continua aşa!"

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Poli Timişoara, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Costache '30 pentru gazde şi Vaşvari '37 (penalty) şi Drăghici '63 pentru oaspeţi.
 
Cosmin Contra a explicat ce îl îngrijorează la echipa sa.
 
"Am avut o primă repriză bună, am avut ocazii, am înscris gol. Dar a venit acea fază de la penalty şi am pierdut controlul jocului. La golul doi am făcut un cadou şi ne-am pierdut capul total. Asta mă preocupă foarte tare. Echipa, în momentul în care e condusă, pierde luciditatea. 
 
E o înfrângere greu de digerat. 
 
L-am preferat pe Hanca fundaş dreapta, speram să putem urca mult în benzi şi să avem multe centrări. Nu a ieşit bine, dar nu Sergiu e cauza acestui eşec. Echipa, cu mine în frunte, suntem vinovaţi. Nu merităm să purtăm tricourile lui Dinamo.
 
Fanii nu iartă pe nimeni. Nici fanii lui Real nu au răbdare cu Ronaldo, dacă are 5 meciuri fără să dea gol. Dar trebuie să fim bărbaţi şi să ne revanşăm faţă de suporteri.
 
Bokila nu e la capacitate maximă. Unii jucători trebuie să se trezească pentru că nu mai putem continua aşa cum am făcut-o în această seară. Nici nu voi mai dormi în această noapte, mă voi gândi la ce nu funcţionează. Nu mai putem continua aşa", a spus Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamocosmin contrapoli timişoara,  

viewscnt
Articole similare