Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contre în direct pe tema suporterilor prezenţi la Steaua - Rapid! Panduru le ia partea fanilor CSA. ”Mi s-au părut foarte mulţi”. Samuilă l-a contrazis. ”Din cale afară de puţini”

Contre în direct pe tema suporterilor prezenţi la Steaua - Rapid! Panduru le ia partea fanilor CSA. ”Mi s-au părut foarte mulţi”. Samuilă l-a contrazis. ”Din cale afară de puţini”

Cupa României

Comentarii

Steaua şi Rapid nu au reuşit să ofere un meci pe măsura atmosferei din tribune. Cele două peluze rivale au făcut spectacol la prima întâlnire dintre ”militari” şi giuleşteni după cinci ani.Cu toate acestea, numărul de spectatori prezenţi în Ghencea a fost pus sub semnul întrebării.

La derby-ul din Ghencea au asistat 13.678 de spectatori, dintre care aproximativ 4500 de fani giuleşteni, iar restul de 9000 au fost susţinători ai Stelei. Până în acest moment, meciul dintre Steaua şi Rapid este partida cu cea mai mare asistenţă din Cupa României din stagiunea 2023-2024, însă asta nu l-a impresionat pe Silviu Tudor Samuilă.

Previziunea lui ”Pandi”. ”În 2025 se umple Ghencea la meciurile Stelei”

Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a lăudat atmosfera din Ghencea şi a scos în evidenţă faptul că meciul s-a jucat într-o zi de miercuri, la o oră destul de târzie (n.r. 21:00). Moderatorul Silviu Tudor Samuilă nu a fost de acord cu fostul jucător al Stelei şi a spus că suporterii roş-albaştrilor ar fi trebuit să ia cu asalt ”Templul”, ţinând cont că derby-ul cu Rapid este afişul ”militarilor” din acest sezon competiţional.

Panduru: Mie mi se pare că 13.000 de suporteri sunt foarte mulţi, miercuri seară, pentru un meci de Cupă.

Samuilă: 13.000? Dintre care mulţi rapidişti.

Panduru: 4000 de rapidişti şi 9000 de stelişti. 

Samuilă: Ţi se par mulţi 9000 de stelişti? Păi oamenii ăştia nu au meciuri cu nimeni. Ei nu mai vin la niciun meci. Păi tu la meciul tău vedetă strângi 9000 de oameni... Mie mi se par foarte puţini.

Panduru: Mie nu mi se pare deloc puţini, pentru un meci de Cupă, miercuri, la 9 seara.

Samuilă: Dacă CSA este Steaua, iar o parte masivă de suporteri ar crede chestia asta... la FCSB - Universitatea Craiova au fost 28.000.

Panduru: Hai să intre Steaua în Superligă şi după putem compara. În 2025, Steaua în Liga 1, Rapid în Liga 1.... Atunci putem discuta. Sunt mulţi pentru un meci de Cupă. Cum ţi se pare nimic, în comparaţie cu 9.000? Din cale afară de mult!

Samuilă: Cum mulţi? Mie mi se pare din cale afară de puţini.  Este singurul lor meci cu o echipă de Liga 1.

Afla mai multe despre: steauarapidcupa româniei 

viewscnt
Articole similare