Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Control medical de urgenţă în cantonament! Tătăruşanu acuză probleme majore la spate şi ar evita să forţeze cu Olanda

Control medical de urgenţă în cantonament! Tătăruşanu acuză probleme majore la spate şi ar evita să forţeze cu Olanda

Echipa națională

Comentarii

În această dimineaţă medicii echipei naţionale l-au supus la un control amănunţit pe Ciprian Tătăruşanu pentru a vedea dacă acesta poate juca în această seară pe Arena Naţională contra reprezentativei Olandei.

Tătă s-a pregătit în ultimele zile după un program mai lejer, iar prezenţa lui pe Arena Naţională e în suspans din pricina unei discopatii lombare, pe care o duce pe picioare de 3-4 ani. Durerile la spate i s-au acutizat însă în weekend-ul trecut şi ar trebui să apeleze la infiltraţii ca să fie pe teren cu  Olandei.

Cosmin Contra va ţine cont inclusiv de detaliul că, la patru zile distanţă de meciul din această seară pe Tătăruşanu îl aşteaptă un meci special în Franţa, în tricoul lui Nantes: disputa cu liderul PSG, la Paris. 

Conform informaţiilor de la lot,  Cristian Săpunaru nu s-a refăcut după meciul cu Turcia, iar Ciprian Tătăruşanu s-a "blocat un pic de spate", a anunţat Contra, care a spus că va decide până la ora jocului dacă portarul va fi evolua.

"Mă interesează să văd că putem domina Olanda, să stăm cât mai departe de poarta noastră, să jucăm un fotbal plăcut. Ne interesează rezultatul, pentru că victoriile îţi aduc linilşte, iar încrederea este importantă pentru viitor. Sunt mai mulţi de la tineret care vor ajunge la naţională, îi vom aduce în meciuri amicale să-i vedem cum se descurcă", a declarat Cosmin Contra într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuromaniaechipa nationalaprobleme medicaledureri 

viewscnt
Articole similare