Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Controversele continuă după UTA - FCSB 2-1: ”E roşu şi trei etape” / ”Arbitrul trebuie să vadă 100% că este henţ” / ”A greşit toată faza” | EXCLUSIV

Controversele continuă după UTA - FCSB 2-1: ”E roşu şi trei etape” / ”Arbitrul trebuie să vadă 100% că este henţ” / ”A greşit toată faza” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut un meci cu de toate disputat la Arad, cu formaţia locală, UTA. A fost primul eşec în campionat pentru echipa lui Elias Charalambous, dar duelul a fost presărat cu numeroase faze controversate din punct de vedere al arbitrajului.

FCSB a pierdut cu UTA, în deplasare, scor 1-2, în ultima partidă a etapei a şaptea din Superligă.

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4.

În minutul 9, Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă.

Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalty controversat pentru UTA, în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând.

În minutul 45+4, acelaşi Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat.

În minutul 60, gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit.

Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83.

Duelul a fost arbitrat de George Găman. În camera VAR s-au aflat Szabolcs Kovacs şi Viorel Flueran. Cel dintâi este fratele mai cunoscutului central Istvan Kovacs.

Reacţii după fazele controversate de la UTA - FCSB 2-1

La finalul meciului, Constantin Zotta, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au comentat numeroasele faze de arbitraj controversate ale duelului de la Arad.

Despre penalty-ul acordat celor de la UTA

”Arbitrul trebuie să vadă 100% că este henţ. Eu pot să spun un singur lucru. Nu pot să spun după faza asta că mingea se duce direct în mână.

Eu nu pot să spun după faza asta că e un penalty clar, că mingea s-ar duce direct în mâna lui Pantea” - Zotta

”Eu nu văd că îi dă mingea în mână. Şi eu zic că nu e penalty” - Panduru

”Dacă ăsta e protocolul, Szabolcs Kovacs trebuie suspendat. La Vassaras nu am nici o emoţie, o să spună că e corectă decizia” - Cosemscu

Despre penalty-ul cerut de FCSB

”Nici la ăsta nu se vede nimic. Mingea atinge mâna, dar o duce spre piept. Nu e penalty” - Zotta

Despre roşu Pantea

”A greşit, este tânăr. Nu ai cum să fii la FCSB şi să faci aşa ceva. Trebuie să ştii ce să faci în situaţia aia. Nu analizează bine deloc.

El mai are greşeli. Nu marchează când trebuie, nu face multe lucruri. Dar e tânăr, poate să înveţe” - Panduru

”Pantea trebuie convocat la naţionala de seniori, nu are cum să lipsească (n.r. ironic). A greşit toată faza. Ce cauţi să sari acolo, de ce sari?

Trebuie să te antrenezi toată viaţa, dar asta nu se învaţă. Nu o să progreseze văzând cu ochii” - Cosmescu

Despre eliminarea lui Coman

”Asta e decizia arbitrului. El nu acordă lovitură liberă directă pentru FCSB. Prima dată e lovirea jucătorului de la Arad” - Zotta

”Aici ştiai că e galben. Acolo (n.r. la primul) hai să zicem că nu aveai” - Panduru

”Al doilea e roşu direct. E roşu şi trei etape. A fost şmecher că i-a dat galben. La rugby îţi dă roşu direct” - Cosmescu

Pe urmă, întrebat de moderatorul Dan Udrea dacă are FCSB motive să se plângă de arbitraj după meciul de la Arad, Constantin Zoota a răspuns: ”Cred că are”.

Totuşi, în ciuda eşecului, FCSB rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

Afla mai multe despre: fcsbuta aradsuperligageorge gamancabina var 

viewscnt
Articole similare