Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coregrafia cu care dinamoviştii n-au fost lăsaţi să intre pe Stadionul Rapid! Ce ar fi văzut fanii "vişinii". Galeria alb-roşie a părăsit stadionul

Coregrafia cu care dinamoviştii n-au fost lăsaţi să intre pe Stadionul Rapid! Ce ar fi văzut fanii "vişinii". Galeria alb-roşie a părăsit stadionul
Comentarii

Meciul dintre Rapid şi Dinamo a fost tensionat, atât pentru echipe, care au stat sub miza rezultatului, cât şi pentru galeriile celor două cluburi. În timp ce mai mulţi rapidişti n-au putut intra pe arenă, galeria alb-roşie a ieşit voit de pe stadionul, în semn de protest, după ce i-a fost refuzată coregrafia.

Ce coregrafie ar fi urmat să vadă rapidiştii din sectorul destinat dinamoviştilor

În timp ce Rapid Bucureşti se pregătea să facă spectacol pe teren în meciul cu Dinamo, în tribunele arenei din Giuleşti situaţia a fost tensionată. Mai mulţi fani "vişinii" n-au fost lăsaţi să pătrundă pe arenă, deşi s-au prezentat cu un abonament, în timp ce la tribuna a doua a fost bătaie, înainte de Rapid - Dinamo. 

De asemenea, un suporter a fost lovit în cap de o petardă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale în ambulanţă

Vineri seara, suporterii rapidişti n-au avut rivali printre adversari, întrucât galeria lui Dinamo a părăsit Stadionul Rapid

A fost un protest al fanilor oaspeţi, pentru că nu au fost lăsaţi să desfăşoare coregrafia pregătită pentru derby. 

Însă, din primele informaţii, coregrafia dinamoviştilor a fost considerată nepotrivită. 

Din informaţiile Orange Sport, galeria a pregătit pe pânză un supererou care atrăgea potcoave, şine de tren şi diverse fiare, elemente care ar fi fost considerate nepotrivite, în contextul partidei. 

VIDEO | Momentul în care galeria lui Dinamo părăseşte Stadionul Rapid

Ce motiv a invocat Jandarmeria, în privinţa coregrafiei pregătite de galeria lui Dinamo

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID Bucureşti şi FC DINAMO 1948 Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: 

Pe timpul accesului în arena sportivă, suporterii oaspeţi au solicitat pătrunderea cu o coregrafie de mari dimensiuni. 

Aceasta nu a fost permisă de către organizatorul competiţiei sportive şi de către observatorul de joc din cauza dimensiunii acesteia care putea pune în pericol siguranţa spectatorilor, mai ales în contextul folosirii concomitente a unor materiale pirotehnice. 

Din acest motiv, suporterii oaspeţi au refuzat să mai asiste la partida de fotbal, părăsind arena sportivă", a anunţat Jandarmeria. 

De ce n-au fost lăsaţi mai mulţi suporteri rapidişti pe stadion, la Rapid - Dinamo

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID Bucureşti şi FC DINAMO 1948 Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: 

Pe timpul accesului în arena sportivă, în rândurile suporterilor echipei gazdă au fost depistate persoane care deţin abonamente în care numele, prenumele sau codul numeric personal nu coincid cu cele din actul de identitate, fapt ce contravine cadrului legal în vigoare.

Astfel, accesul persoanelor în cauză nu a fost permis, iar abonamentele au fost ridicate pentru a fi înapoiate organizatorului competiţiei sportive, în calitate de emitent.

Aceste măsuri au scop preventiv şi au fost dispuse în conformitate cu prevederile art. 10, alin. 2, lit. e) din Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare", a transmis Jandarmeria. 

Afla mai multe despre: galerie dinamocoregrafie dinamo rapidrapid dinamo 

viewscnt
Articole similare