Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, despre Gicu Grozav: „Eu am rezerve... Două pase şi două goluri în 24 de partide”

Cornel Dinu, despre Gicu Grozav: „Eu am rezerve... Două pase şi două goluri în 24 de partide”

Fotbal intern

Comentarii

Gicu Grozav a făcut vizia medicală în această dimineaţă şi urmează să semneze cu Dinamo, însă ex-dinamovistul Cornel Dinu nu crede că acesta poate fi de un real folos echipei din Ştefan cel Mare dacă ţinem cont de evoluţiile sale din ultima perioadă.

„Eu am rezerve în privinţa oricărui jucător, pentru că stau să mă gândesc ce a făcut în ultimul timp. El are nişte calităţi, s-a dovedit într-o perioadă un jucător eficient în atac, dar dacă stăm să ne gândim ce a jucat el prin Turcia în ultimul an de zile, cu două pase şi două goluri în 24 de partide, dă-mi voie să am rezerve în ceea ce priveşte evoluţiile lui viitoare.

Calităţi a avut, le-a demonstrat, dar problema se pune când va intra în ritmul de joc”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Grozav este în acest moment liber de contract. A mai evoluat în Ştefan cel Mare în 2015, atunci reuşea să marcheze 4 ori în 13 partide. În ultimul sezon, a fost jucătorul lui Bursaspor, în Turcia, unde a marcat de două ori şi a dat două pase decisive în 24 de partide.

Afla mai multe despre: cornel dinugicu grozav 

viewscnt
Articole similare