Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe dinamovişti: "Nedelcearu şi Steliano au călcat pe sticle. Au aruncat cu bani pe băutura la Piatra Neamţ"

Cornel Dinu i-a desfiinţat pe dinamovişti: "Nedelcearu şi Steliano au călcat pe sticle. Au aruncat cu bani pe băutura la Piatra Neamţ"

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a răbufnit după înfrângerea umilitoare din Liga I, 0-4, cu FC Viitorul şi i-a desfiinţat pe jucătorii lui Dinamo. Expertul Telekom Sport i-a ironizat pe "câini", în special pe cei implicaţi în scandalul de la Piatra Neamţ.

"Nedelcearu şi Steliano, săracii, cred că au călcat pe sticle şi acum după noaptea aia de pomină de la Piatra Neamţ. Este ceva unic în istoria fotbalului mondial. Eu n-am mai văzut aşa ceva să petreci înainte de meci cu sticle de vin. Ăştia sunt practicanţi ai fotbalului.

Nedelcearu a greşit la vreo trei goluri, apoi a scăpat singur cu portarul, dar a dat cu dopul în el. Pentru Nedelcearu, mingea e de fapt un dop. Pe Nedelcearu l-a depăşit Chiţu la viteză, iar Chiţu are ceva între trotinetă şi tricicletă la viteză. E tehnic, dar nu are viteză. A fost o combinaţie de popândăi prin atac pe acolo la Dinamo.

Anton, săracul, căpitan de echipă, e un chin când aleargă, el nu poate să ajungă pe nimeni. E un dezastru care n-a mai fost în istoria lui Dinamo. De obicei, ăştia mici când sunt la şpriţ, umblă cu tirbuşonul, ei scot dopul. Să bei sticle de vin, să arunci cu banii ... Costa sticla 65 lei, iar ei plăteau câte 100 lei. Sunt lucruri verificate" , a declarat expertul Telekom Sport, Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamofilipnedelcearucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare