Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corvinul Hunedoara are planuri mari după victoria cu CFR! Pe ce stadion va juca în Europa dacă va câştiga Cupa României | EXCLUSIV

Corvinul Hunedoara are planuri mari după victoria cu CFR! Pe ce stadion va juca în Europa dacă va câştiga Cupa României | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

Corvinul Hunedoara s-a calificat în semifinalele Cupei României după victoria clară cu CFR Cluj, scor 4-0.

Corvinul Hunedoara speră să câştige Cupa României şi să evolueze în cupele europene

În penultimul act al competiţiei, formaţia din Hunedoara o va întâlni pe FC Voluntari. În direct la Orange Sport, Anton Heleşteanu, directorul adjunct al Corvinului, a declarat că are mari speranţe la câştigarea Cupei şi implicit la participarea în Europa League.

„(n.r. Unde jucaţi în Europa dacă o să fie cazul, pe ce stadion?) Încă de acum o lună am luat legătura. Cred că am acum o lună şi jumătate am contactat departamentul de licenţiere al FRF, am aşteptat, am făcut actele preliminarii pentru a obţine o precedură excepţională de licenţiere UEFA.

Documentaţia este pregătită, am efectuat şi auditul. Necesar rămâne să facem traducerile şi vom cunoaşte preţul, dacă va fi cazul, şi vom avea dreptul de a juca în competiţiile continentale.

Am luat în calcul două opţiuni pentru stadion. Nu ne-am hotărât. Vorbim despre stadionul din Arad şi stadionul din Sibiu. Hunedoara se află aproximativ la mijlocul distanţei dintre Arad şi Sibiu”, a declarat Anton Heleşteanu, directorul adjunct de la Corvinul Hunedoara la Orange Sport.

L-a lucrat pe Mutu! Cine este jucătorul rebel care ar fi pus la cale plecarea ”Brililantului”: ”A crezut că el este răul echipei”

CFR Cluj a anunţat oficial în această seară despărţirea de Adrian Mutu. Fostul atacant al Fiorentinei şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al formaţiei ardelene, după eliminarea ruşinoasă din Cupa României, 0-4 contra Corvinului Hunedoara.

Florin Maxim, tehnicianul Corvinului Hunedoara, a dezvăluit că a discutat cu Adi Mutu după meci şi a lansat o ipoteză controversată.

Antrenorul revelaţiei din Cupa României a dat de înţeles că este posibil ca ”Briliantul” să fi fost ”încadrat” de Tachtsidis, datorită gestului inexplicabil făcut în startul primei reprize.

”Am vorbit (n.r. cu Adrian Mutu), dar ce să mai vorbeşti…?! Am vorbit şi cu Bebe Pătraşcu, cu băieţii din stafful lui. După meci, ne-au felicitat, ne-am strâns în braţe şi le-am urat drum bun. Ce altceva să mai discuţi după scorul ăsta?! Mutu era foarte supărat.

Din punctul meu de vedere, a făcut o greşeală că şi-a dat demisia. El îi atenţionase pe jucători şi la conferinţa de dinainte de joc. Mă rog, uneori jucătorii au tendinţa să elimine antrenorul crezând că el e răul.

Vi se pare normal gestul lui Tachtsidis? Nu e normal la experienţa lui să-i dai unuia cu pumnul în gură”, a declarat Florin Maxim, potrivit iamsport.ro.

Panagiotis Tachtsidis a bifat 10 meciuri sub comanda lui Adrian Mutu la CFR Cluj şi a fost unul dintre jucătorii cu cele mai multe minute din mandatul ”Briliantului” în Gruia. 

 

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaracupa romanieieuropa league 

viewscnt
Articole similare