Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul trăit de jucătorii României U21 în Ţara Galilor: "Nu e posibil aşa ceva în 2017"

Coşmarul trăit de jucătorii României U21 în Ţara Galilor: "Nu e posibil aşa ceva în 2017"

Echipa națională

Comentarii

România U21 a făcut 0-0 în Ţara Galilor, în preliminariile pentru Campionatul European 2019. Selecţionerul Daniel Isăilă se plânge însă de tratamentul de care ”tricolorii mici” au avut parte atât din partea gazdelor, cât şi din partea arbitrilor.

Naţional de tineret a avut până acum un parcurs excelent în preliminariile Campionatului European. România a strâns 12 puncte în 6 meciuri şi este pe primul loc în grupă. Însă Bosnia (9 puncte) are un meci în minus, în timp ce Portugalia (7 puncte) are două partide în plus de disputat. O victorie în Ţara Galilor ne-ar fi apropiat însă şi mai mult de calificare.

Însă jucătorii lui Daniel Isăilă a făcut doar 0-0, într-un meci în care România U21 a avut doi eliminaţi. Daniel Isăilă se plânge însă de modul în care naţionala de tineret a fost şicanată în Ţara Galilor. Mai întâi, au românii au fost trimişi să se antreneze pe un teren impracticabil, plin de gropi şi noroi. Selecţionerul naţionalei U21 spune că a avut o discuţie cu delegatul UEFA, dar acesta nu i-a dat atenţie:

”Au fost câteva zile agitate, cu multe probleme. Am făcut zece ore pe drum, terenul de antrenament era o mlaştină. Le-am cerut nişte butoaie cu gheaţă, ne-au dat pubele de gunoi, ceva incredibil. Am contramandat şi refacerea. Nu e posibil aşa ceva în 2017! Am avut o discuţie cu delegatul UEFA, dar nu am fost ascultaţi. Nu ştiu dacă la noi ar fi fost omologat un astfel de teren. Nocturna a fost de asemenea foarte proastă”, a declarat Daniel Isăilă la ProSport LIVE.



Apoi, selecţionerul României U21 spune că şi arbitrii au tras cu gazdele. Isăilă susţine că am avut două penalty-uri neacordate, iar Puşcaş a fost eliminat mult prea uşor:

”Am depus mult efort la meciul cu Portugalia, dar asta nu este o scuză. Cred că am avut un penalty, chiar două, destul de clare. A fost o fază identică cu cea la care Puşcaş a lovit cu cotul, iar jucătorul lor a văzut doar cartonaşul galben. E un punct muncit. Avem timp să ne maturizăm până la următoarele meciuri. În prima repriză am dominat Ţara Galilor, dar per total e un rezultat echitabil. E o grupă extrem de echilibrată, cu patru adversari foarte puternici. Avem trei meciuri acasă şi unu în Portugalia. Vom încerca să obţinem punctaj maxim”.

Afla mai multe despre: daniel isailaromaniatara galilorce 2019 

viewscnt
Articole similare