Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra a semnat! Fostul selecţioner, antrenor la clubul care a câştigat de două ori Liga Campionilor Asiei | OFICIAL

Cosmin Contra a semnat! Fostul selecţioner, antrenor la clubul care a câştigat de două ori Liga Campionilor Asiei | OFICIAL
Comentarii

Fostul selecţioner al României, Cosmin Contra (45 de ani), a semnat cu Al-Ittihad Jeddah, multiplă campioană în Arabia Saudită şi dublă câştigătoare a Ligii Campionilor Asiei. Înţelegerea dintre cele două părţi e valabilă până la finalul sezonului.

Cosmin Contra a semnat cu un club din Arabia Saudită

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Cosmin Contra. La nouă luni de la despărţirea de Dinamo Bucureşti, de unde a plecat dezamăgit de promisiunile neîndeplinite ale lui Pablo Cortacero, antrenorul a revenit pe banca tehnică. 

Clubul din Arabia Saudită, Al-Ittihad Jeddah, a anunţat că românul Cosmin Contra e noul antrenor. El preia echipa în plin sezon, de pe locul al patrulea, cu şase puncte acumulate în trei meciuri. 

"Cosmin Contra, antrenor la Al Ittihad FC", a anunţat clubul care a câştigat opt campionate în Arabia Saudită, ultimul în 2009. 

  • Romarinho, Fahad Al-Muwallad, Garry Rodrigues, Igor Coronado sau Bruno Henrique sunt printre cei mai importanţi fotbalişti din lot. 
  • 2004 şi 2005 sunt anii în care Al Ittihad a câştigat Liga Campionilor Asiei. 

Cosmin Contra nu vrea să mai audă despre o revenire în Liga 1

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Contra a susţinut că nu doreşte să revină în România, ca antrenor: "Nu, nu mă mai intorc. Când am zis că nu mă mai intorc, nu ma mai intorc. (n.r. -Nici la o echipă campioană?) nici la o echipă mare campioană, care vrei tu", susţinea tehnicianul, în iunie. 

 

 

Afla mai multe despre: cosmin contraliga campionilor asieicosmin contra al ittihad jeddah 

viewscnt
Articole similare