Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, suporter de lux la Budapesta. ”Puteam să câştigăm”. Ce l-a impresionat pe fostul selecţioner la jocul naţionalei de tineret

Cosmin Contra, suporter de lux la Budapesta. ”Puteam să câştigăm”. Ce l-a impresionat pe fostul selecţioner la jocul naţionalei de tineret

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a avut şansa să poată urmări România U21 chiar din tribunele stadionului din Budapesta. Fostul selecţioner a dezvăluit că a fost impresionat de prestaţia jucătorilor de la tineret şi l-a lăudat pe Mutu pentru schimbările tactice eficiente făcute în a doua repriză.

Cosmin Contra a urmărit meciul România U21 - Olanda U21, 1-1, chiar din tribunele noului stadion din Budapesta. Fostul selecţioner a fost plăcut surprins de prestaţia jucătorilor, dar şi de Mutu, care l-a impresionat prin schimbările tactice de la pauză.

Ce l-a impresionat pe fostul selecţioner la jocul echipei naţionale

”Am luat un punct mare, cu o echipă foarte bună din punct de vedere fizic, tactic, tehnic. Ne-au dominat prin posesie, au şi înscris, dar Mutu a reuşit la pauză să facă anumite modificări şi am văzut o echipă mult mai incisivă. Am dominat pe final, puteam să câştigăm.

Cred că este un rezultat echitabil, deşi puteam să batem, după jocul din a doua repriză. E timp suficient să recuperezi jucătorii. Am alergat mult după ei, efort foarte mare şi am terminat foarte bine, iar acesta este un lucru pozitiv. Sunt jucători tineri, recuperarea poate fi rapidă. E clar că meciul cu Ungaria e foarte important.

Mi-a plăcut Ciobanu, a făcut risipă de efort, a dat gol, a făcut un meci mare. Olaru mi-a plăcut, cei de la mijlocul terenului. Mă aşteptam poate mai mult de la Măţan şi Moruţan. Ganea s-a zbătut mult. Olanda a avut doar o ocazie în repriza a doua, am stat fizic bine, sunt lucruri pozitive după acest meci. Cred că am văzut lucruri foarte bune”, a spus Cosmin Contra, pentru ProSport.

Grupele EURO 2021

  • Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Olanda
  • Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
  • Grupa C: Rusia, Islanda, Franţa, Danemarca
  • Grupa D: Portugalia, Croaţia, Anglia, Elveţia

Programul României U21 la Euro 2021

  • 24.03: România U21 – Olanda U21 1-1
  • 27.03, 19:00: Ungaria U21 – România U21
  • 30.03, 19:00: Germania U21 – România U21

VIDEO | Rezumat Sepsi OSK - Gaz Metan Mediaşi 1-1

 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăolanda româniaeuropean u21românia u21 

viewscnt
Articole similare