Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra vede un viitor strălucit pentru echipa naţională. "Vor face pasul către unul dintre cele cinci campionate de top din Europa"

Cosmin Contra vede un viitor strălucit pentru echipa naţională. "Vor face pasul către unul dintre cele cinci campionate de top din Europa"

Echipa națională

Comentarii

România a făcut egal cu Olanda în primul meci de la EURO U21, cu scor 1-1.

Observatorul delegat de UEFA la meciul tricolorilor mici, a vorbit despre echipa lui Adi Mutu şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa României U21.

Cosmin Contra vede un viitor strălucit pentru echipa naţională

Cosmin Contra a fost observatorul partidei dintre România şi Olanda de la Euro U21. După meciul terminat la egalitate, scor 1-1, fostul antrenor al lui Dinamo l-a apreciat pe Adi Mutu la finalul meciului împotriva olandezilor. 

Contra a fost plăcut impresionat de prestaţia tricolorilor mici şi prevede un viitor strălucit fotbalişti, dar şi pentru echipa naţională.

"Mai mulţi jucători din generaţia aceasta vor face pasul către unul dintre cele cinci campionate de top din Europa. Vor începe să joace acolo şi atunci rezultatele echipei naţionale vor fi mult mai bune.

Îmi doresc pe viitor să văd şi mai mulţi jucători care joacă la nivelul ăsta. Echipa naţională va avea de câştigat. Eu cred că toţi jucătorii din generaţia asta pot face pasul spre campionatele mai bune,", a declarat Cosmin Contra pentru cei de la AS.ro.

România este pe locul 3 în grupa A pentru Euro U21, iar pe primul loc este Germania după ce a învins-o pe Ungaria cu scor 3-0. Următorul meci al tricolorilor mici este împotriva maghiarilor, sâmbătă de la ora 19:00.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare