Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu a ajuns la Madrid. Amicalul de GALĂ la care participă alături de Mutu şi Rădoi se anunţă spectaculos. Cu ce legendă s-a întâlnit prima dată

Cosmin Olăroiu a ajuns la Madrid. Amicalul de GALĂ la care participă alături de Mutu şi Rădoi se anunţă spectaculos. Cu ce legendă s-a întâlnit prima datăgalerie foto
Comentarii

Antrenorul formaţiei Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu va antrena reprezentativa stelelor într-un meci amical de gală care se va disputa la Madrid.

Pe 21 decembrie, "Wanda Metropolitano", arena care a găzduit finala Ligii Campionilor 2019 şi va fi gazda unui meci caritabil de gală, cu numeroase prezenţe româneşti.

Meciul se dispută între legendele naţionalei Spaniei şi o selecţionată a stelelor lumii. Interesant este că la echipa ”Stelelor lumii” antrenor va fi românul Cosmin Olăroiu, iar din echipa sa vor face parte printre alţii, Adrian Mutu şi Mirel Rădoi. Alţi jucători importanţi pe care Olăroiu îi va avea sub comandă sunt Ronaldinho, Figo, Del Piero sau Samuel Etoo.

Cosmin Olăroiu a ajuns între timp la Madrid. Antrenorul român s-a întâlnit deja cu Roberto Carlos, legendarul fundaş brazilian care a scris istorie la Real Madrid şi pentru naţionala ţării sale.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiu,  

viewscnt
Articole similare