Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, ce lovitură! Un fotbalist de la Jiangsu aproape de un super transfer în Europa

Cosmin Olăroiu, ce lovitură! Un fotbalist de la Jiangsu aproape de un super transfer în Europa
Comentarii

La finalul unui sezon excelent sub comanda lui Cosmin Olăroiu, fundaşul Li Ang ar putea fi subiectul unui transfer în Europa.

Chinezii exportă rar spre deloc fotbalişti în campionatele puternice ale Europei. Wu Lei este un caz fericit şi facilitat de implicarea unui concern din China la Espanyol Barcelona.

La finalul stagiunii din Super Liga Chineză, Li Ang a fost inclus în echipa ideală a sezonului din China, iar prestaţiile sale bune l-au adus şi în atenţia echipei naţionale. Acum, fundaşul echipei lui Cosmin Olăroiu poate da lovitura carierei.

Presa din China scrie că olandezii de la Venlo îl aşteaptă pe Li Ang pentru un transfer imediat. Pentru chinezi, orice transfer al unui fotbalist al lor în Europa este o mega performanţă, astfel că presa de la Beijing laudă implicarea lui Olăroiu în evoluţia fundaşului în vârstă de 26 de ani. Li Ang are 147 de meciuri pentru Jiangsu Suning şi 13 goluri marcate. Este unul dintre cei  mai vechi, dar şi cei mai experimentaţi jucători din echipa lui Cosmin Olăroiu.

Olăroiu, mega ofertă din Emirate

Cosmin Olăroiu a încheiat campionatul în China pe locul al patrulea cu Jiangsu Suning, iar acum se bucură din plin de vacanţa pe care o merită din plin.

Olăroiu este unul dintre cei mai respectaţi antrenori din Asia, iar acest lucru se vede şi din ofertele pe care le primeşte. Imediat după încheierea campionatului în China, antrenorul român a fost contactat de oficialii naţionalei de fotbal a Emiratelor Arabe Unite pentru a trece pe banca primei reprezentative.

12 milioane de euro în doi ani ar fi câştigat Olăroiu dacă nu îi refuza pe reprezentanţii naţionalei Emiratelor, conform ziare.com. Aproximativ 7 milioane de euro câştigă Olăroiu în fiecare sezon petrecut pe banca lui Jiangsu Suning.

De altfel, în toamna anului trecut, Olăroiu a fost şi pe lista naţionalei Chinei pentru a-l înlocui pe Marcelo Lippi, însă antrenorul român a preferat, încă o dată, să rămână la Jiangsu.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga chinali ang 

viewscnt
Articole similare