Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Olăroiu, veste mare din China. Anunţul făcut astăzi de presa chineză

Cosmin Olăroiu, veste mare din China. Anunţul făcut astăzi de presa chinezăgalerie foto
Comentarii

Cosmin Olăroiu traversează o perioadă excelentă pe banca tehnică a lui Jiangsu Suning. Ca urmare, trei dintre fotbaliştii săi au prins naţionala Chinei, ceea ce nu s-a mai întâmplat de multă vreme.

Jiangsu Suning nu înseamnă doar Alex Teixeira, Eder sau Miranda. Cei trei stranieri ai echipei lui Cosmin Olăroiu sunt, într-adevăr, cei mai importanţi trei jucători de la Suning, dar evoluţiile bune ale echipei antrenate de fostul tehnician de la FCSB au făcut şi ca selecţionerul Chinei să-şi îndrepte atenţia spre fotbaliştii autohtoni de la Jiangsu.

Marcelo Lippi convoacă 3 fotbalişti de la Jiangsu la echipa naţională a Chinei! Alţi 2 jucători sunt în vederile legendarului italian

Naţionala Chinei îl are pe banca tehnică pe legendarul antrenor italian Marcelo Lippi. Acesta a urmărit de la faţa locului două dintre meciurile formaţiei lui Cosmin Olăroiu, iar presa chineză a anunţat astăzi că trei dintre fotbaliştii românului vor face parte din lotul primei echipe reprezentative.

Este vorba despre Wu Xi, Xie Pengfei şi Ji Xiang. Presa de la Beijing laudă implicarea românului: ”Olăroiu l-a transformat pe Ji Xiang, un fotbalist care devine pe zi ce trece mai important în campionatul nostru!”

Pe lângă cei trei fotbalişti care vor fi convocaţi acum de Marcelo Lippi, alţi doi, Li Ang şi Abduhamit Abdugheni sunt în vederile legendarului tehnician italian.

Trimite 3 jucători şi la naţionala de tineret

Pe lângă fotbaliştii intraţi în vizorul lui Lippi, Jiangsu Suning are alţi trei jucători care fac parte din lotul echipei de tineret.

Este vorba despre atacanţii Huang Zichang (declarat cel mai bun tânăr jucător din China în stagiunea trecută), Feng Boyuan şi mijlocaşul Zhang Lingfeng.

Şi portarul Qi Yuxi face parte din lotul reprezentativei Chinei Under 18. Cand Oli a preluat-o pe Jiangsu, in martie 2018, doar Wu Xi era convocat la echipa nationala mare.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare