Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache e sincer: "Mă simt împlinit profesional". Ce a spus Miron despre golul superb marcat împotriva Craiovei

Costel Enache e sincer: "Mă simt împlinit profesional". Ce a spus Miron despre golul superb marcat împotriva Craiovei

Fotbal intern

Comentarii

FC Botoşani s-a impus cu 1-0 în meciul cu CS U Craiova şi a ajuns la 35 de puncte în Liga I. Echipa pregătită de Costel Enache merge perfect şi are o serie excelentă de opt meciuri fără înfrângere în toate competiţiile.

"Nu ne-am propus să-i învingem pe cei de la Craiova cu o defensivă în stilul italienilor. Noi ne propunem să ne impunem prin calităţile noastre. E meritul jucătorilor, ei ar trebui să fie felicitaţi, iar eu sunt foarte fericit. Am văzut în teren lucrurile pe care le-am pregătit la antrenamente. Mă simt împlinit profesional. Nu am multe momente ca acesta. Important este să ducem totul la bun sfârşit" , a spus antrenorul lui FC Botoşani, Costel Enache.

"Mă joc şi pe Playstation, exersez şi acolo. A fost un gol frumos şi mă bucur pentru această reuşită. Am spus că aveam de luat o revanşă, după înfrângerea din tur, când am luat un gol din offside, şi mă bucur că am reuşit să luăm cele trei puncte. Cu această victorie, cred că suntem în proporţie de 80% în play-off" , a declarat Andrei Miron.

"Era un meci foarte important pentru noi, aveam nevoie de victorie şi ne bucurăm că am reuşit acest lucru. Mă bucur foarte mult pentru golul lui Miron şi să sperăm că vom reuşi în continuare să câştigăm. Vrem să intrăm în play-off. Dacă o să continuăm tot aşa, o să reuşim acest lucru" , a spus Mihai Roman.

Afla mai multe despre: fc botosanimironcostel enachemihai romancs u craiova 

viewscnt
Articole similare