Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache îl critică dur pe Colţescu: ”Eu îmi cert jucătorii şi el mă dă afară, mai inventează şi penalty pentru Iaşi”

Costel Enache îl critică dur pe Colţescu: ”Eu îmi cert jucătorii şi el mă dă afară, mai inventează şi penalty pentru Iaşi”

FC Botoșani

Comentarii

Costel Enache a fost extrem de supărat după meciul cu CSM Poli Iaşi, terminat la egalitate, scor 3-3. Tehnicianul Botoşaniului îl critică în termeni duri pe arbitrul Sebastian Colţescu

Am fost un pic mai tensionat azi, dar consider că am destule argumente. Am revăzut fazele importante şi mi-am dat seama că Sebastian Colţescu a acordat greşit penalty împotriva noastră, iar la ultima fază a meciului n-a vrut să ne dea şi nouă lovitură de la 11 metri.

Maniera lui de arbitraj a transmis o stare de tensiune, iar atunci când m-a trimis în tribună nici măcar nu am protestat. Am aruncat cu o sticlă de apă pentru că eram supărat pe jucătorii mei, el a venit şi mi-a zis că am un minut să părăsesc terenul. A avut şi un limbaj aşa corporal inedit, nu puteai să-i zici nimic”, a spus Costel Enache, la Telekom Sport.

Nici Laurenţiu Buş, golgheterul Ligii I, nu-l menajează pe Colţescu, însă vede şi erorile pe care Botoşaniul le-a făcut în meciul cu CSM Iaşi.

Am vorbit cu Unguruşan, mi-a zis că nu l-a atins pe adversar, aşa că nu a fost penalty. Am fost naivi în apărare, din cauza asta nu am câştigat meciul de azi. Nu e important cine marchează, era mai bine dacă noi învingeam”, a spus Buş.

Afla mai multe despre: costel enachebotosaniiasicoltescu 

viewscnt
Articole similare