Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache, mulţumit cu punctul obţinut la Timişoara. Ce spune despre Moruţan

Costel Enache, mulţumit cu punctul obţinut la Timişoara. Ce spune despre Moruţan

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri, în compania echipei ACS Poli Timişoara. în etapa a XVIII-a a Ligii I, dar Costel Enache se declară mulţumit de jocul echipei sale.

”Am văzut un joc diferit în cele două reprize, am intrat greu în joc, n-am avut acea atitudine de care noi mereu amintim, dar repriza a doua ne-am revenit acolo unde cred că ar trebui să fim la fiecare meci.

Avem o perioadă bună şi suntem consecvenţi în rezultate, cred că ăsta e câştigul din jocul de azi. E un punct care ne dă încredere, ne mai aduce un pic de linişte în lupta pentru care suntem implicaţi şi până la urmă cred că trebuie să fim mulţumiţi cu un punct”, a declarat antenorul echipei FC Botoşani la Telekom Sport.

Despre Moruţan: ”E un copil care mă uimeşte în fiecare zi, şansa lui este grupul foarte bun din jurul lui, e un grup care-l iubeşte, care-l susţine, care-l ajută să iasă în evidenţă.

E foarte echilibrat mental, mult peste vârsta lui, e un băiat care ştie clar ce are de făcut, ştie ce vrea şi chiar face lucrurile care sunt cerute pentrut această perioadă”, a mai spus Costel Enache la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc botosaniacs poli timisoaraliga 1,  

viewscnt
Articole similare