Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă, fericit după ce l-a dezlănţuit pe Andrei Ivan şi a învins-o la limită pe Rapid: "Puteam câştiga la trei goluri diferenţă"

Costel Gâlcă, fericit după ce l-a dezlănţuit pe Andrei Ivan şi a învins-o la limită pe Rapid: "Puteam câştiga la trei goluri diferenţă"
Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Rapid, într-un meci al etapei a 7-a din Superliga.

Universitatea Craiova s-a impus la limită în deplasarea de pe Giuleşti, cu scorul de 2-1, în urma unui gol înscris de Alex Creţu, în prelungirile partidei cu Rapid. Oltenii au dat lovitura după intrarea în teren a lui Alexandru Mitriţă, cel mai important jucător al Craiovei, în acest sezon.

Antrenorul echipei, Costel Gâlcă, a vorbit la capătul meciului câştigat de jucătorii săi la Bucureşti, pe terenul Rapidului.

”Puteam câştiga la o diferenţă de trei goluri. I-am adus în joc prin greşelile noastre. Au avut o ocazie prin care puteau întoarce rezultatul. Nu doar golul şi pasa de gol, Creţu a dat un echilibru enorm la mijlocul terenului şi a contat enorm de mult în economia partidei.

Am fost dezorganizaţi în mai multe momente ale jocului. Mai avem nevoie de timp pentru a ne perfecţiona. Trebuie să avem mai multă siguranţă în ceea ce facem.

Ivan se simte bine pe flancul stâng. Şi poziţia lui în teren şi sprijinul colegilor din echipă îi dau mai multe opţiuni. Trebuie să avem atitudine, personalitate, iar ceea ce lucrăm să se vadă la meciuri”, a spus Constantin Gâlcă, după Rapid - Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova o găzduieşte pe FCSB, campioana din Superliga, în următoarea etapă. Oltenii mai au de disputat alte două partide, după duelul cu FCSB. Pe terenul Farului, la Ovidiu şi în Bănie, împotriva celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: universitatea craiovacostel galcaandrei ivansuperliga 

viewscnt
Articole similare