Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă, neimpresionat de naţionala României înaintea partidei cu Kosovo

Costel Gâlcă, neimpresionat de naţionala României înaintea partidei cu Kosovo

Echipa națională

Comentarii

Costel Gâlcă, antrenorul formaţiei poloneze Radomiak Radom a prefaţat partida de marţi seară, împotriva naţionalei din Kosovo şi consideră că naţionala trebuie să arate altfel faţă de partida cu Israel pentru a câştiga.

Fostul antrenor al celor de la FCSB a dat dreptate suporterilor, care nu vor umple Arena Naţională şi pentru meciul cu Kosovo.

„Suporterii sunt îndreptăţiţi să fie supăraţi. Stadionul a fost arhiplin şi normal că se aşteptau la un joc bun şi cele trei puncte puse în joc.

Era un meci foarte important pentru noi, în faţa unei echipe cu care ne batem la calificare” a declarat Gâlcă pentru Fanatik.

Naţionala României nu este la prima abatere în aceste preliminarii, a mai adăugat Costel Gâlcă:

„Jocul nostru a lăsat de dorit şi la ultimele partide, ceea ce nu dă speranţe. Când am câştigat, am făcut-o cu mare şansă. Nu am fost constanţi.

Dacă rezultatele astea veneau după un meci bun, aveam speranţe la calificare. 

Eu cred că şi rezultatele până la urmă sunt cele mai importante, dar exprimarea pe care o ai în teren e foarte importantă.

E un lucru pozitiv că s-au scos puncte cu Elveţia şi Israel, însă toţi ne aşteptam la un joc mai constant.

Calificarea e importantă, dar cu toţii vrem un joc mai bun. Măcar să avem momente mult mai bune în joc pe faza de apărare şi atac, dacă nu se poate 90 de minute”.

Antrenorul trecut prin Spania, la Espanyol, a vorbit şi despre adversara României de marţi seară, selecţionata din Kosovo.

„În afară de Rrahmani şi Krasniqi mai au alţi jucători periculoşi. 

Un Muriqi pe la Mallorca, celălalt Rrahmani de la Napoli, Zumberi la Hamburg, portarul în Premier League şi alţi jucători prin Ligue 1, Serie A sau Turcia.

Spune ceva că nu au pierdut cu Elveţia şi au avut un joc destul de bun. Va fi foarte greu, dar cred că exprimarea echipei naţionale a României va conta cel mai mult.

Nu pot să zic că e un jucător care a ieşit în evidenţă din punctul meu de vedere. Cred că toţi au fost sub ceea ce puteau să dea”. a mai adăugat Gâlcă, pentru Fanatik.

Iar pentru meciul cu Kosovo, Gâlcă a evidenţiat schimbările necesare pentru obţinerea celor trei puncte.

„Cred că trebuie să jucăm mult mai bine decât în prima repriză cu Israel împotriva celor din Kosovo dacă vrem să câştigăm. Mult mai mult curaj şi ambiţia de a scoate mai mult la fiecare fază."

 "Pentru asta ar trebui să fim mult mai agresivi fără minge, să fim mult mai compacţi, să stăm mai sus. să putem să facem un pressing avansat, să recuperăm mingea cât mai sus, să alternăm puţin fazele. Să avem un pressing avansat şi defensiv.

Să avem profunzime atunci când avem mingea şi opţiuni de a pasa între linii, e important să ştim să cerem mingea în spaţiu pentru a şti dinainte unde jucăm. Trebuie un joc mult mai dinamic şi mai clar, dar asta supune un efort şi o idee de joc”.

Afla mai multe despre: galcaromaniakosovo 

viewscnt
Articole similare