Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 11 noiembrie 2023. AC Milan, deplasare de trei puncte la Lecce

Cota 2 AZI 11 noiembrie 2023. AC Milan, deplasare de trei puncte la Lecce

Pariuri sportive

Comentarii

Lecce – AC Milan este partida pentru care am ales pariul Cota 2 de sâmbătă. Confruntarea este foarte importantă pentru ambele echipe, ce doresc să treacă peste forma slabă din ultimele etape de campionat. Ora de start a partidei este 16:00, ora României.

Cota 2 AZI 11 noiembrie 2023

Rotiri gratuite la MagicJackpot pentru clientii noi in luna Noiembrie prin site-ul lui Andrei Dumitru. Lecce nu are o formă sportivă excelentă în ultimele etape, iar eşecul din deplasarea de la Roma, 2-1, a generat al şaselea meci fără victorie în campionat, şi al şaptelea în toate competiţiile. În prezent, formaţia gazdă ocupă locul 13 în Serie A, a strâns 13 puncte, cele mai multe la începutul stagiunii, iar evoluţiile din etapele anterioare nu anunţă vremuri pentru gruparea de pe Stadio Via del Mare.   

AC Milan, în mod surprinzător, a fost înfrântă de Udinese în cel mai recent meci de campionat, scor 0-1, şi a ajuns la trei meciuri succesive fără victorie în Serie A. Milanezii au obţinut trei puncte cruciale în jocul cu PSG de la jumătatea săptămânii, pe care au învins-o cu 2-1, şi au reaprins speranţele în privinţa calificării în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Cota 2 AZI 11 noiembrie 2023

Vezi alte pronosticuri pe site-ul lui Andrei Dumitru. Deplasarea de la Lecce reprezintă un punct de cotitură pentru următoarea perioadă a „diavolului milanez” în campionat, care are nevoie de cele trei puncte. Un nou rezultat inconstant ar oferi oportunitatea rivalelor Inter şi Juventus să se distanţeze în fruntea clasamentului. De altfel, un eşec ar putea aduce o cădere drastică pentru Lecce în clasament, deoarece diferenţele de puncte între echipele din partea inferioară a clasamentului este foarte mică, iar gazdele pot coborî până pe poziţia a XVI-a dacă pierd cu Milan. Pronosticul pe care îl alegem este în favoarea oaspeţilor, care au avut o evoluţie de zile mari în jocul cu PSG. Atunci când miza partidelor este mare, AC Milan reuşeşte să se concentreze şi să realizeze rezultate importante. Aşadar, alegem pariul „2 & Peste 1.5 goluri”, pentru care experţii oferă cota 2.18.

PRONOSTIC: Lecce – AC Milan 2 & 2+ @ 2.18

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare