Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 21 octombrie 2023. Chelsea – Arsenal, duelul de urmărit sâmbătă

Cota 2 AZI 21 octombrie 2023. Chelsea – Arsenal, duelul de urmărit sâmbătă

Pariuri sportive

Comentarii

Premier League revine sâmbătă cu o nouă etapă, iar câteva dintre partidele pe care le avem sunt nişte derby-uri importante. Unul dintre acestea este Chelsea – Arsenal, unde vom avea faţă în faţă două din cele mai titrate echipe ale Angliei, precum şi două din echipele cu cele mai valoroase loturi din campionat. Partida începe la ora 19:30, ora României.

Cota 2 AZI 21 octombrie 2023

Rotiri gratuite la Betano în luna Octombrie pentru clienţii noi. Chelsea a reuşit să lege două victorii consecutive în Premier League după o perioadă extrem de lungă de timp, iar dacă adăugăm şi victoria din partida cu Brighton, în Cupa Ligii Angliei, Chelsea nu a mai realizat o astfel de serie din perioada în care Graham Potter era managerul echipei, la finalul lunii martie a anului curent. Deşi are o formă relativ bună înaintea duelului cu vicecampioana Arsenal, formaţia gazdă are de tras, deoarece ocupă locul 11 în Premier League, cu numai 11 puncte acumulate în opt etape (V3, E2, Î3).

Arsenal este pe val şi în acest sezon, iar în prezent împarte fotoliul de lider cu o altă rivală din oraş, Tottenham, cu câte 20 de puncte acumulate până la disputarea etapei de astăzi (V6, E2). „Tunarii”, după egalul din derby-ul cu Tottenham, scor 2-2, au fost victorioşi în următoarele etape, pe care le-au disputat în deplasare, la Bournemouth, unde s-au impus cu 0-4, respectiv în derby-ul cu Manchester City, pe Emirates, încheiat cu scorul 1-0. Arsenal a profitat din plin de absenţele din linia mediană a „cetăţenilor”, mai ales Kevin De Bruyne, principalul motor al echipei de pe Etihad.

Cota 2 AZI 21 octombrie 2023

Biletul zilei din fotbal poate fi găsit pe site-ul lui Andrei Dumitru. Arsenal a fost câştigătoarea ultimelor trei dueluri directe în Premier League cu Chelsea, un aspect important, care demonstrează, încă o dată, anul extrem de slab pe care „albaştrii” îl au. Chelsea trebuie să acumuleze puncte, deoarece ratarea cupelor europene şi în sezonul viitor ar fi o adevărată contraperformanţă, raportându-ne la investiţiile masive din ultimele două ferestre de transferuri. Arsenal va juca la victorie, în mod evident, fiind echipa mult mai bine structurată, cu trasee clare şi idei de joc, în timp ce Chelsea este încă în căutări, iar numărul ridicat al absenţilor anunţă o partidă la îndemâna rivalei Arsenal. Vom miza pe pariul „Peste 2.5 goluri”, un pronostic realist, după ce atacul lui Chelsea a început să funcţioneze mai bine în ultimele trei partide, marcând de şapte ori.            

PRONOSTIC: Chelsea – Arsenal – Peste 2.5 goluri @ 1.95    

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare