Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 23 octombrie 2023. Premier League, tărâmul cotelor de clasă

Cota 2 AZI 23 octombrie 2023. Premier League, tărâmul cotelor de clasă

Pariuri sportive

Comentarii

Tottenham – Fulham este partida care închide etapa a noua din Premier League, un derby al Londrei, între două formaţii aflate într-o formă sportivă excelentă, mai ales Tottenham, care ocupă fotoliul de lider în Premier League. Ora de start a partidei este 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 23 octombrie 2023

Bonus la înregistrare la Betano până pe 31 Octombrie pentru toţi clienţii noi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Tottenham are un început de sezon de vis, fiind una dintre cele două echipe din Premier League fără eşec până acum, laolaltă cu rivala din oraş, Arsenal. Tottenham a făcut o mişcare îndrăzneaţă prin numirea lui Ange Postecoglou în funcţia de antrenor principal, însă venirea australianului pe banca formaţiei gazdă a adus un nou suflu la echipă, iar entuziasmul se poate observa de pe feţele jucătorilor. Până acum, Tottenham este în grafic, iar cel mai important detaliu rămâne păstrarea formei din prezent.     

Fulham ocupă locul 12 în clasamentul din Premier League, cu 11 puncte acumulate după cele opt etape disputate (V3, E2, Î3). Oaspeţii au dat o adevărată lovitură prin păstrarea lui Marco Silva pe banca tehnică, garantul performanţelor din sezonul trecut şi din viitor. Fulham a oscilat în rezultate în acest start de stagiune, însă prestaţia din cel mai recent meci de Premier League, acasă, în faţa lui Sheffield United, a generat un succes clar, scor 3-1.

Cota 2 AZI 23 octombrie 2023

Andrei Dumitru te aşteaptă cu alte pronosticuri pe site-ul său. Pentru Tottenham urmează o partidă importantă, deoarece revine după o pauză, iar forma trebuie să rămână la fel de bună precum cea din trecut. Fulham a avut câştig de cauză în cel mai recent duel contra rivalei din oraş, în Cupa Ligii Angliei, calificându-se după executarea loviturilor de departajare. Tottenham nu a avut emoţii în ultimele trei partide Premier League cu Fulham, reuşind să se impună de fiecare dată. Fulham a triumfat în faţa lui Tottenham în campionat acum mai bine de 10 ani, iar de atunci au fost perioade în care Fulham a fost în Championship. Tottenham a arătat extraordinar în acest debut de stagiune, iar pronosticul pe care îl propunem este „1 & Peste 2.5 goluri”, pentru care bookmakerii oferă cota 1.98.            

PRONOSTIC: Tottenham – Fulham – 1 & Peste 2.5 goluri @ 1.98    

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare