Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cote excelente la trei meciuri interesante din oferta de joi

Cote excelente la trei meciuri interesante din oferta de joi

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet pariuri 01.03.2018. Am selectat pentru tine trei partide interesante din oferta de joi, cu două meciuri din fotbal şi unul din baschet.

Bilet pariuri 01.03.2018

Începem analiza cu duelul Caen - Lyon. Gazdele şi-au egalat în acest sezon cel mai bun parcurs din istorie în Cupă, prin calificarea în sferturi. Nu au reuşit însă niciodată să ajungă în semifinale. Performanţa ar fi cu atât mai importantă cu cât echipa nu traversează un moment foarte bun în campionat. Nu a mai câştigat de trei meciuri în Ligue I, iar în clasament stă pe locul 13. Adversara de joi este însă o abonată a finalelor de Cupă. Lyon a jucat de opt ori finala şi a cucerit marele trofeu în 5 rânduri. 

Bilet pariuri 01.03.2018

Nu ocolim nici meciurile de baschet şi îţi propunem un pronostic din Euroligă. Valencia şi Bamberg îşi continuă cursa pentru calificarea în sferturi. Şi ce meci va fi! Despărţite de un singur punct în clasament, în favoarea echipei din Germania, şi la trei puncte de zona calificării, cele două echipe se înfruntă în meci direct în etapa a 24-a. Ambele echipe au avut un parcurs asemănător în ultima perioadă – două victorii şi trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri.

Nu sunt prea multe de spus despre Las Palmas - Barcelona, unde diferenţa de valoare este evidentă. Pariem simplu, pe o victorie normală a catalanilor, care în weekend vor avea parte de meciul cu Atletico Madrid, ocupanta locului trei. 

Bilet pariuri 01.03.2018
Las Palmas - Barcelona 2 @ 1.20
Caen - Lyon PsF 2 @ 1.57
Valencia - Bamberg 1 @ 1.37
Curs final: 2.58

Afla mai multe despre: bilet pariuriponturi pariurilyonbarcelonabaschet 

viewscnt
Articole similare