Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cote surprinzătoare pregătite de casele de pariuri pentru meciul dintre Viktoria Plzen şi FCSB

Cote surprinzătoare pregătite de casele de pariuri pentru meciul dintre Viktoria Plzen şi FCSB

Fotbal intern

Comentarii

FCSB se pregăteşte de un nou meci în Europa League, iar casele de pariuri au pregătit cele mai bune cote pentru partida din această seară. Meciul de la Viktoria Plzen se joacă astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

Roş-albaştrii au nevoie doar de un egal în deplasarea din Cehia pentru a obţine calficarea în optimile Europa League de pe primul loc din grupa G. Însă, chiar şi în cazul unei înfrângeri, echipa pregătită de Nicolae Dică ar rămâne pe primul loc, iar în ultima etapă ar trebui să câştige cu ultima clasată, Lugano, pe propriul teren. Astfel, cota pentru o victorie a cehilor în această seară este surprinzător de mică, 1.70.

Tot 1.70 este cota şi pentru opţiunea "Ambele echipe marchează". În ultima partidă directă dintre cele două, disputată la Plzen, în vara acestui an, FCSB s-a impus cu 4-1. După obţinerea calificării matematice în primăvara europeană, patronul roş-albaştrilor a declarat că-şi doreşte trofeul Europa League în acest sezon. Iar cotele de pariuri au propus şi o cotă interesantă pentru un asemenea rezultat. Cu un singur leu pariat, puteţi câştiga 70 lei dacă mizaţi pe FCSB într-o eventuală finală în această competiţie.

Cele mai interesante cote de la Viktoria Plzen - FCSB: 

Rezultat final:


Viktoria Plzen 1.70
Egal 3.90
FCSB 4.85

Şansă dublă:
1X 1.20
X2 2.20
12 1.26

Ambele marchează:
Da 1.70
Nu 2.08

Marchează FCSB: 1.47

Total goluri:
Peste 2.5 goluri 1.73
Sub 2.5 goluri 2.08

FCSB câştigă Europa League: 70.00

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauaviktoria plzeneuropa leaguesteauaros albastrii 

viewscnt
Articole similare