Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coutinho pleacă de la Barcelona. Negocieri avansate cu un club din Premier League

Coutinho pleacă de la Barcelona. Negocieri avansate cu un club din Premier League

FC Barcelona

Comentarii

Philippe Coutinho (29 de ani) e la un pas să plece de la FC Barcelona. Catalanii sunt în negocieri avansate pentru cedarea brazilianului sub formă de împrumut în Premier League, la Aston Villa. Coutinho e cel mai scump fotbalist din istoria clubului, 160 de milioane de euro plătite lui Liverpool în ianuarie 2018.

Coutinho pleacă de la Barcelona. Negocieri avansate cu un club din Premier League

După ce a fost anunţat că nu va fi un jucător important în proiectul lui Xavi, Coutinho a acceptat ideea de a părăsi pe Barcelona. Agentul său a început să-i caute un club, iar jucătorul e la un pas să plece sub formă de împrumut înapoi în Premier League, de unde a fost cumpărat în 2018 cu 160 de milioane de euro, de la Liverpool.

Potrivit jurnalistei Helena Condis, Barcelona e în discuţii avansate cu Aston Villa pentru trimiterea brazilianului sub formă de împrumut până la finalul sezonului, cu opţiune de cumpărare definitivă. Mai mult, catalanii i-au dat voie lui Coutinho să discute Aston Villa pentru a vedea ce anume i se oferă şi pentru a bate palma.

Plecarea lui Philippe Coutinho, chiar şi sub formă de împrumut, ar elibera o parte din bugetul de salarii al Barcelonei, care ar putea astlfel să-l înregistreze pe Ferran Torres (21 de ani), transferat recent de la Manchester City. Brazilianul are cel mai mare salariu din lot, peste 20 de milioane de euro pe an la FC Barcelona.

În acest sezon, Coutinho a jucat 608 minute în 16 meciuri pentru FC Barcelona, timp în care a marcat două goluri.

Afla mai multe despre: barcelonatransferplecarecoutinhoaston villapremier league 

viewscnt
Articole similare