Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova vs CFR, City vs Tottenham şi Torino vs Napoli – Vezi ponturile specialiştilor pentru meciurile tari de sâmbătă!

Craiova vs CFR, City vs Tottenham şi Torino vs Napoli – Vezi ponturile specialiştilor pentru meciurile tari de sâmbătă!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I „Ne pregătim să încheiem anul cu câteva ponturi câştigătoare,” au spus specialiştii din cadrul celei mai mari şi mai active comunităţi de pariori de la noi din ţară, care au analizat cele mai interesante partide din această sâmbătă şi ne-au propus 5 sugestii de ponturi pe care le putem juca la casele de pariuri online de top licenţiate la ONJN.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN SERIE A, PREMIER LEAGUE ŞI LIGA 1  – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Manchester City vs Tottenham

Cetăţenii au 16 victorii consecutive în acest sezon de Premier League, iar Pep Guardiola speră ca băieţii lui să extindă acest record istoric cu ocazia acestui meci dificil. Tottenham, una dintre cele mai ofensive formaţii din campionat, va încerca să joace la victorie în această partidă. Elevii lui Pochettino par să-şi fi revenit după pasa proastă pe care au traversat-o în ultima lună, legând 3 victorii consecutive: 3-0 cu APOEL în Liga Campionilor, 5-1 contra celor de la Stoke şi 2-0 în faţa lui Brighton.

Chiar dacă a pierdut acea ultimă partidă din Liga Campionilor pe terenul lui Şahtior Doneţk, City pare de neînvins în partidele cu miză. Interesant este că în sezonul trecut, Tottenham a fost echipa care i-a adus prima înfrângere echipei din Manchester: este vorba despre victoria cu 2-0, în care Erik Lamela a ratat un penalti, desfăşurată în 2 octombrie 2016. Totodată, City nu şi-a putut lua revanşa nici în retur, pe Etihad Stadium, acolo unde scorul final al partidei din 21 ianuarie 2017 a fost de 2-2 (după ce City conducea cu 2-0 în minutul 54).

Pochettino s-a declarat un fan al lui Guardiola şi echipei pe care o antrenează catalanul, însă în acelaşi timp doreşte să întrerupă seria de invincibilitate a cetăţenilor. De altfel, 3 dintre ultimele 4 dispute directe între cele două formaţii s-au încheiat cu victoria celor de la Tottenham, iar ultimul meci a fost remiza despre care am amintit mai sus.

Peste 9.5 cornere @ 1.80 – Încearcă pronosticul la Betano

Tottenham +1 (AH) @ 1.98 – Încearcă pronosticul la Netbet

FC Torino vs Napoli

Torino este o formaţie care se descurcă din ce în ce mai bine în Serie A, fiind neînvinsă în ultimele 8 partide. Cu toate acestea, jocului echipei antrenate de Sinisa Mihajlovic nu este unul care să-i impresioneze pe spectatorii neutri. Cu un golaveraj de 22-22 după 16 etape, ne dăm seama de ce Torino este o echipă de mijlocul clasamentului în Italia.

Sârbul încearcă să ermetizeze jocul echipei sale, însă cu preţul unui joc ofensiv destul de modest. Acest lucru reuşeşte de cele mai multe ori să ascundă lentoarea defensivei Torineze, din care fac parte în mod obişnuit Cristian Molinaro (34 de ani) şi Nicolas Burdisso (36 de ani).

Napoli tocmai a pierdut poziţia de lider în Serie A, ca urmare a înfrângerii suferite în faţa celor de la Juventus săptămâna trecută şi a egalului din ultima etapă: 0-0 acasă cu Fiorentina. Între aceste două partide s-a strecurat şi înfrângerea suferită de Hamsik şi colegii săi în Olanda, în faţa celor de la Feyenoord.

Să nu uităm însă că băieţii lui Sarri au un golaveraj de 35-10 şi că din acest moment, după ce au părăsit cea mai importantă competiţie continentală, se vor putea concentra mai bine pe disputele din campionat.

Egalitate la pauză @ 2.20 – Încearcă pronosticul la Betfair

CS U Craiova vs CFR Cluj

După ce au pierdut în faţa celor de la FCSB şi a echipei din Botoşani, oltenii speră să le facă suporterilor o surpriză în acest final de an, învingând actualul lider, după ce în precedentul meci de acasă au învins-o pe campioana în exerciţiu FC Viitorul. Craiovenii au pierdut două puncte în prelungirile partidei de la Mediaş, încheiată 0-0, după ce Alex Mitriţă a ratat un penalti în minutul 91.

Dintre cele 15 meciuri încheiat victorios de CFR până în acest moment în actualul sezon de Liga 1, 13 au fost câştigate la zero. Formaţia lui Dan Petrescu are 34 de goluri marcate în această stagiune, la fel de multe ca adversara sa, însă punctul forte al echipei din Gruia pare să fie defensiva: numai 10 goluri au încasat Culio şi colegii săi în acest campionat, cu 4 mai puţine decât a doua cea mai eficientă echipă la acest capitol, FCSB.

În partida din tur, CFR a câştigat cu scorul de 2-1, însă elevii lui Devis Mangia au jucat în 10 oameni încă din minutul 37, atunci când scorul era 0-0.

X la pauză @ 1.95 – Încearcă pronosticul la Sportingbet

Craiova 0 @ 2.18 – Încearcă pronosticul la Unibet

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR DIN SERIE A, PREMIER LEAGUE ŞI LIGA 1. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportive 

viewscnt
Articole similare