Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiovenii, plini de încredere după eşecul din prima manşă a semifinalei din Cupa României: ”A fost o întâmplare. Nu-mi fac nicio grijă”

Craiovenii, plini de încredere după eşecul din prima manşă a semifinalei din Cupa României: ”A fost o întâmplare. Nu-mi fac nicio grijă”

Cupa României

Comentarii

Craiovenii au reacţionat după ce Universitatea a pierdut cu Sepsi, scor 1-2, în prima manşă din semifinalele Cupei României.

Craiovenii, plini de încredere după eşecul din prima manşă a semifinalei din Cupa României: ”A fost o întâmplare. Nu-mi fac nicio grijă”

La finalul jocului, jucătorii şi antrenorul secund au comentat prestaţia echipei din Bănie la Sfântu Gheorghe.

Reghecampf a lipsit de la acest meci, fiind suspendat după incidentul de la partida cu Farul Constanţa, scor 3-0.

În locul său a stat secundul Viorel Dinu. Acesta este convins că, în ciuda eşecului suferit, nu îşi face griji pentru returul de la Craiova.

”Ştiam că o să întâmpinăm un adversar agresiv, că e un meci greu. E bine că e un meci în dublă manşă şi avem meciul de acasă în care ne punem mari speranţe. 

Cred că nu ne-a ieşit puţin jocul şi am intrat într-o mică degrigongoladă. După care n-am reuşit să ne mai punem pe picioare.  

Eşecul acesta a fost o întâmplare. Nu-mi fac nicio grijă că nu o să jucăm bine luni cu FC Argeş. N-am nicio problemă, a fost o greşeală, n-avem de ce să ne facem probleme, avem o gramadă de victorii”, a declarat Viorel Dinu, după meci.

De asemenea, şi Paul Papp a vorbit despre prima manşă din semifinale.

”Cred că am făcut o primă repriză foarte proastă, nu ştiu ce s-a întâmplat, ne-au dominat, ne-au marcat. A doua repriză a fost mai bună, dar o clipă de neatenţie şi am luat gol. Nu trebuia să se întâmple, nepermis. Trebuia să ducem acasă acel 1 la 1. 

Mai avem o manşă la noi acasă. Sper să jucăm mai bine şi să ajungem în finală.

Cred că am fost pe acel contraatac neatenţi, o nesincronizare şi aşa s-a scris istoria. Alte ocazii nu au mai avut. Am avut şi noi ceva, dar a fost un joc slăbuţ. 

Poate să ne trezim puţin că ştiti cum suntem noi. Poate la unii li se urcă la cap, la alţii nu. 

(n.r. despre obiectivul din campionat) Vorbim de locul doi că suntem sub două echipe şi e greu, e foarte greu. Sper să prindem locul doi”, a adăugat şi Papp.

Andrei Ivan, cel care a marcat pentru olteni, a precizat că în meciul retur echipa o să arate mai bine, atunci când va fi susţinută de la margine şi de către Reghecampf.

”A fost un meci foarte greu. Din câte ştim, Sepsi are o echipă foarte bună. Chiar dacă se bat în play-out, au echipă de play-off. A fost un meci greu şi vom avea returul pe Oblemenco şi vom vedea atunci.

(n.r. fără Reghe) Greu, ştia să ne împingă de la spate, ştia ce să ne zică, a fost greu, dar meciul următor o să-l avem lângă noi”, a încheiat şi Ivan.

Afla mai multe despre: craiovapappivan 

viewscnt
Articole similare