Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiovenii sunt nemulţumiţi după egalul cu Dinamo: ”Ei au fost foarte norocoşi, trebuia să câştigăm clar”

Craiovenii sunt nemulţumiţi după egalul cu Dinamo: ”Ei au fost foarte norocoşi, trebuia să câştigăm clar”

Superliga

Comentarii

CSU Craiova a revenit spectaculos în meciul cu Dinamo şi a reuşit să smulgă o remiză în ultimul minut. Totuşi, oltenii sunt extrem de supăraţi că n-au luat toate punctele din derby

Alexandru Băluţă, căpitanul gazdelor, consideră nedrept rezultatul final al meciului, iar statistica îi dă dreptate. CSU Craiova a revenit de la 0-2 şi a dominat clar în partea a doua. Mai mult, pe final, oltenii puteau să şi câştige.

Sincer să fiu, nu mă mulţumeşte deloc acest rezultat, mai ales la ce am arătat în repriza a doua. Ei au fost foarte norocoşi, am avut mai multe ocazii, dar nu ne-am concentrat la finalizare.

Sunt normale aceste clinciuri în derby-uri. A fost un fault inutil al lui Zlatinski, apoi Costache s-a ciocnit cu Bancu şi Haţegan i-a dat roşu lui Zlatinski. Mi-a dat şi mie un gaben pentru că m-am băgat să-i despart pe jucători, nu e deloc normal. Dar nu mai contează, important e că am reuşit  să-i surprindem în partea a doua. Sunt  supărat că n-am câştigat, dar mă bucur că am ieşit cu capul sus de pe teren”, a spus Băluţă la Telekom Sport.

Şi antrenorul Denis Mangia s-a arătat dezamăgit de rezultatul final, dar a apreciat atitudinea din repriza a doua a fotbaliştilor săi.

S-au întâmplat multe în acest meci, suporterii au văzut de toate. Prima parte n-a fost aşa bună, dar după ieşirea de la vestiare am fost la un nivel foarte înalt.

Mi-a plăcut că jucătorii au crezut întotdeauna  că pot întoarce rezultatul şi nu au cedat nici măcar când eram conduşi cu 0-2. Cu puţin noroc şi mai multă atenţie, puteam câştiga acest meci pe final”, a spus Mangia, la Telekom Sport.

BURLACU, EROUL OLTENILOR

Intrat pe parcursul jocului, Burlacu a fost decisiv pentru craioveni. Pasă de gol pentru Băluţă şi o reuşită senzaţională în ultimul minut de joc.

Am intrat cu gândul de a-mi ajuta echipa. Este şi meritul meu, dar întreaga echipă a făcut ca azi noi să nu pierdem şi să le oferim suporterilor noştri un  meci bun.

Mister vorbeşte mereu cu mine, îmi dă încredere şi ăsta este cel mai  important lucru”, a spus Burlacu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balutacraiovadinamoburlacumangialiga 1 

viewscnt
Articole similare