Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cred că vine!" / "Se decide în 48 de ore". VIDEO | Wenger şi Mourinho au vorbit despre schimbul anului în Premier League

"Cred că vine!" / "Se decide în 48 de ore". VIDEO | Wenger şi Mourinho au vorbit despre schimbul anului în Premier League

Premier League

Comentarii

Arsene Wenger şi Jose Mourinho au oferit detalii, după partidele disputate şi câştigate ieri de Arsenal, respectiv Manchester United, despre cea mai aşteptată tranzacţie a acestei ierni în Premier League.

Cele două cluburi sunt pe punctul de a bate palma pentru un schimb spectaculos de jucători. Alexis Sanchez urmează să joace pentru Manchester United, în timp ce armeanul Henrikh Mkhitaryan va ajunge la Arsenal, la schimb.

"Transferul lui Sanchez se va realiza doar dacă Mkhitaryan va ajunge aici (n.r. la Arsenal), iar asta se va decide în următoarele 48 de ore. Deocamdată nu vă pot spune mai mult. Este o posibilitate, dar este încă departe de a fi realizat", Arsene Wenger, antrenor Arsenal.

"De ieri nu mai am nicio noutate despre Sanchez. Nu ştiu nimic. Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că va veni, aşa cred, dar încă nu pot confirma", Jose Mourinho, antrenor Manchester United.

Afla mai multe despre: wengermourinhoarsenalunitedsanchezmkhitaryan 

viewscnt
Articole similare