Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj: ”Pentru a candida la preşedinţia FRF am nevoie de sprijinul Generaţiei de Aur”

Cristi Balaj: ”Pentru a candida la preşedinţia FRF am nevoie de sprijinul Generaţiei de Aur”

FRF

Comentarii

Fostul arbitru internaţional Cristian Balaj a declarat vineri că are nevoie pentru a se hotărî în ceea ce priveşte o eventuală candidatură a sa la alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF de anul viitor de sprijinul componenţilor Generaţiei de Aur şi al celorlalte valori.

"Mă amuză acest subiect, dacă voi ajunge să candidez, cadrul va fi diferit atunci când voi anunţa. Mai am câteva discuţii legate de proiectele pe care doresc să le implementez. Fiind de şapte ani la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Maramureş în calitate de preşedinte, cunosc situaţia reală a fotbalului românesc. Ştiu ce are nevoie şi chiar ştiu ceea ce ar trebui construit. Ceea ce îmi doresc este să am un sprijin cu adevărat, din puţinul pe care îl avem să folosim pentru a dezvolta baza fotbalului românesc. E nevoie de sprijinul Generaţiei de Aur, de sprijinul tuturor valorilor din fotbalul românesc. Avem foarte mulţi oameni care au demonstrat că se pricep, au ajuns campioni şi care din păcate în acest moment refuză să colaboreze cu actuala federaţie”, a declarat Balaj, expert Telekom Sport.

Pentru alegerile la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, care vor avea loc anul viitor, până în acest moment şi-a anunţat candidatura actualul preşednte Răzvan Burleanu şi fostul internaţional Marcel Puşcaş. Într-o intervenţie televizată, fostul arbitru Cristian Balaj a afirmat că Florin Prunea ar urma să fie reprezentantul Generaţiei de Aur la aceste alegeri.

Afla mai multe despre: frfcristi balajalegeriburleanu 

viewscnt
Articole similare