Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea şi fraţii Becali, din nou în sala de judecată I A avut loc un nou termen din procescul "Mită pentru judecătoare"

Cristi Borcea şi fraţii Becali, din nou în sala de judecată I A avut loc un nou termen din procescul "Mită pentru judecătoare"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie are loc un nou termen în procesul "Mită pentru judecătoare". Inculpaţi au fost Cristi Borcea, Ioan şi Victor Becali, pentru dare de mită, precum şi fosta judecătoare Geanina Terceanu, pentru luare de mită.

În acest dosar, Borcea şi fraţii Becali sunt acuzaţi că i-au dat fostei judecătoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a da pedepse mai mici în " Dosarul Transferurilor."Magistraţii au condamnat-o pe Geanina Terceanu la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Fraţii Becali au primit o condamnare de 3 ani de închisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani şi jumătate.

"Eu am ieşit din viaţa publică, nu mă mai interesează fotbalul. Nu mă interesează ce se întâmplă la Dinamo şi nici nu mai am firma de impresariat. Mai ajut cu câte un sfat, iar dacă mai vine câte un prieten din fotbal, gen Mourinho, îl acompaniez la meci. În rest, nu mă interesează. Nu vreau să mai revin în fotbal. Acum mă bucur de viaţa mea şi de faptul că fetele mele au o carieră. Fac în fiecare zi o plimbare de câte 5 kilometri", a declarat Ioan Becali, citat de GSP.


Cristi Borcea, astăzi, la Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie. Sursa foto: Sport.ro.

Conform DNA, în februarie 2009, Geaninei Terceanu, în calitate de judecător la Tribunalul Bucureşti, i-a fost repartizat dosarul transferurilor de fotbalişti, în care fraţii Becali şi Cristian Borcea, alături de alţi conducători din fotbal, fuseseră trimişi în judecată pentru înşelăciune şi evaziune fiscală.În 3 aprilie 2012, magistratul a pronunţat în dosarul respectiv o hotărâre de achitare faţă de toţi inculpaţii, pe motiv că fapta nu există.Potrivit rechizitoriului, pentru a pronunţa această soluţie de achitare, Terceanu a primit, în intervalul aprilie 2009 — mai 2012, o sumă totală de 195.000 de euro.

Afla mai multe despre: cristi borceaioan becalivictor becaliprocesinstantamita 

viewscnt
Articole similare