Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au căsătorit. Primele declaraţii ale fostului şef de la Dinamo

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au căsătorit. Primele declaraţii ale fostului şef de la Dinamo

Fotbal

Comentarii

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea şi-au oficializat relaţia la starea civilă din Voluntari. Cei doi au făcut cununia civilă. Valentina este însărcinată cu gemeni, ea urmând să aducă pe lume două fetiţe.

Pentru cea mai importantă zi din viaţa ei, când a devenit oficial doamna Borcea, Valentina Pelinel a ales o rochie de culoare roşie, accesorizată cu o pereche de cercei creaţi de Iulia Albu.
 
Conform Libertatea, ţinuta a fost completată de o pereche de sandale Jimmy Choo. Valentina Pelinel şi-a asortat buchetul de flori cu rochia. Sandalele strălucitoare purtate de Valentina Pelinel la cununia civilă cu Cristi Borcea costă 595 de euro.
 
Cununia a fost oficiată de Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei. imediat după ce s-au căsătorit, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au sărutat pasional.
 
„Nu, nu facem nicio petrecere, nu ne-am dorit decât să ne cununăm, ne-am dorit dinainte de a avea o problema cu penitenciarele. A fost planificată din momentul în care ne-am întâlnit. Naşi vor fi nişte prieteni foarte buni şi apropiaţi nouă. Am simţit că e aleasă de când am văzut-o. Nu putem spune că a fost dragoste la prima vedere, dar chimia s-a văzut ulterior”, a declarat Borcea.
 
 

Afla mai multe despre: dinamoborceanuntapelinelcopii 

viewscnt
Articole similare