Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Chivu, dorit de un club uriaş din Europa! Antrenorul român ar putea da lovitura carierei

Cristi Chivu, dorit de un club uriaş din Europa! Antrenorul român ar putea da lovitura carierei
Comentarii

Cristi Chivu, antrenorul de la Inter Primavera, ar putea semna cel mai important contract din carier[.

Cristi Chivu ar putea prinde cel mai important contract din cariera de antrenor

Românul a făcut o treabă excelentă pe banca celor de la Inter Primavera, iar munca sa asiduă nu trece neobservată. Deşi s-a vorbit de mai multe ori de o promovare a sa la echipa mare, şansele ca Inter să-l înlocuiască pe Simone Inzaghi sunt minime.

Totuşi, antrenorul român ar putea da lovitura carierei în alt campionat. Concret, Cristi Chivu este dorit de Ajax Amsterdam. Gigantul din fotbalul olandez are un sezon modest în Eredivisie, acolo unde ocupă doar locul 5. Astfel, Ajax este interesată de o schimbare pe banca tehnică, iar Chivu este una dintre variantele alese. Românul a jucat în capitala Olandei şi chiar a reuşit să câştige un titlu de campion cu Ajax.

Informaţia a fost furnizată de jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, care a mai spus că fostul internaţional român este o variantă „pe termen lung”. Cristi Chivu ar putea semna un contract pe 5 ani, iar înţelegerea i-ar permite tehnicianului să preia echipa de seniori a lui Ajax in următoarele 2-3 sezoane.

Chivu va avea astfel de făcut o alegere importantă şi totodată dificilă, ţinând cont că este foarte apreciat la Inter Milano, club pentru care a scris istorie ca fotbalist.

Afla mai multe despre: cristi chivuajaxantrenor 

viewscnt
Articole similare