Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru a dat verdictul în privinţa noului antrenor de la Rapid: „E binevenit dacă ajunge la noi!” | EXCLUSIV

Cristi Săpunaru a dat verdictul în privinţa noului antrenor de la Rapid: „E binevenit dacă ajunge la noi!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru consideră că Marius Şumudică ar fi foarte bine primit de jucători şi de fani, în cazul în care ar ajunge antrenor la Rapid.

Cristi Săpunaru a analizat o variantă de antrenor pentru Rapid: „E binevenit!”

Într-un interviu exclusiv pentru Orange Sport, căpitanul giuleştenilor a recunoscut că parcursul din acest play-off a fost unul dezastruos pentru Rapid, dar are încredere că el şi colegii săi vor reveni în forţă şi vor obţine locul 2. De asemenea, atunci când a fost întrebat despre varianta Marius Şumudică la Rapid, fundaşul nu a ezitat să spună că tehnicianul ar fi foarte bine primit la echipă, fiind un rapidist de-ai lor.

„Am un regret că n-am putut să facem mai multe împreună. Şi că Rapidul nu are lot de locul 6 sau locul 5. Rapidul are lot de primele 3 locuri şi de la lotul care se bate la campionat, am ajuns la lotul care se bate la locuri 5-6 momentan. Dacă ne revenim, ne luptăm totuşi pentru locul 2.. Trebuie să fim mai mult pentru echipa asta, nu pentru noi.

Şumi este binevenit dacă va fi să vină la Rapid”, a spus Cristi Săpunaru pentru Orange Sport.

Cristi Săpunaru a explicat cum a avut loc despărţirea de Bergodi la Rapid

Interesant este că antrenorul italian nu a venit la foştii săi elevi pentru a-şi lua rămas bun, ci a preferat să le transmită un mesaj prin Cristi Săpunaru. Liderul Rapidului a explicat că a fost un intermediar între echipă şi Bergodi, iar o posibilă explicaţie este legată de temperamentul lui Bergodi, el fiind un antrenor sentimental.

„La toţi jucătorii ar trebui să le pară rău de ce s-a întâmplat pentru că Bergodi n-a fost un om să-i deranjeze. I-am trimis un mesaj din partea echipei şi din partea mea.(n.r. A venit să-şi ia rămas bun?) Nu, n-a venit. Eu spun că n-a vrut să vină pentru că e mai sentimental. Mi-a transmis să le spun băieţilor că le mulţumeşte, că asta a fost şi să meargă mai departe”, a spus Săpunaru pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi sapunarurapidmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare