Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan. ”Dodel” s-a ales cu dosar penal

Cristi Tănase a fost prins drogat la volan. ”Dodel” s-a ales cu dosar penal

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional român Cristian Tănase (36 de ani) a comis-o serios de Sărbători.

Conform stirileprotv.ro, care citează surse ale Poliţiei, Cristian Tănase a fost depistat drogat în trafic, serile trecute, după ce a fost oprit pentru un control de rutină la marginea oraşului Piteşti, spre comuna Bradu.

În urma acestei isprave, Cristian Tănase s-a ales cu dosar penal şi cu permisul de conducere suspendat.

”Dodel” Tănase, depistat drogat la volan

Cum poliţiştilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât şi modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, fireşte, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieşit pozitiv la o substanţă stupefiantă, aşa că poliţiştii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, susţin sursele din cadrul poliţiei.

Cristi Tănase a fost dus la audieri şi a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise.

Tănase, un jucător peste medie

Cristian Tănase a fost un jucător peste media campionatului României, în urmă cu aproximativ 10 ani.

A îmbrăcat tricoul cu numărul 10 la echipa naţională a României, pentru care a bifat 41 de meciuri şi pentru care a marcat 6 goluri.

  • În cariera sa, ”Tase” a jucat pentru formaţii precum FC Argeş, FCSB, Clinceni, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Tianjin Teda.

Afla mai multe despre: cristian tanasepitestibradupolitia 

viewscnt
Articole similare