Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Tănase s-a întors în România! Îşi va negocia revenirea la FCSB?! Unde a fost surprins fostul mijlocaş roş-albastru

Cristi Tănase s-a întors în România! Îşi va negocia revenirea la FCSB?! Unde a fost surprins fostul mijlocaş roş-albastrugalerie foto

Stranieri

Comentarii

Cristi Tănase se pregăteşte singur, după despărţirea de turcii de la Karabukspor. Mijlocaşul de 30 de ani a fost surprins antrenându-se într-o sală de forţă din Bucureşti.

"Fizic stă foarte bine, are vână, doar că nu prea are masă musculară. E subţirel. A făcut un circuit care a durat puţin peste o oră. A lucrat aproape tot corpul: piept, biceps, triceps, cvatriceps, biceps femural şi gambe. Se mişcă bine", a declarat o persoană din anturajul lui Tănase pentru Gazeta Sporturilor.

Chiar dacă patronul FCSB declara, cu ceva timp în urmă, că şi l-ar dori la echipă, internaţionalul român nu pare prea convins că va semna cu echipa antrenată de Nicolae Dică.

"A vorbit cu băieţii din sală şi despre transferul la Steaua şi spunea că va reveni în România dacă nu va primi o ofertă din străinătate. Sincer, nu părea prea convins să se întoarcă la Steaua", a mai spus aceeaşi persoană.

Afla mai multe despre: cristi tanasefcsbliga 1,  

viewscnt
Articole similare