Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, atac direct la Florentino Perez: ”Am fost doar un business pentru el”. De ce a plecat de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo, atac direct la Florentino Perez: ”Am fost doar un business pentru el”. De ce a plecat de la Real Madrid

Juventus

Comentarii

Transferat de Real Madrid la Juventus pentru 105 milioane de euro în această vară, Ronaldo îl atacă în France Football pe Florentino Perez: ”Pentru el am fost doar un business”

S-a vehiculat multă vreme în Spania că Ronaldo a plecat de la Real Madrid din cauza preşedintelui Florentino Perez. Pentru prima dată, super starul portughez pare să confirme asta, într-un interviu acordat France Football: ”Pentru el am fost doar un business. Simţeam că în interiorul clubului nu mai eram privit la fel ca la început. În primii patru cinci ani era altfel, aveam senzaţia că sunt Cristiano Ronaldo. Ulterior însă, preşedintele mă privea diferit, nu mai eram fotbalistul acela indispensabil” a asigurat fotbalistul în interviul din France Football.

Această schimbare de atitudine l-a determinat pe Ronaldo să-şi dorească să plece. Cristiano explică în France Football că banii n-au contat nicio secundă şi că nu l-a interest vreodată salariul de la Real Madrid: ”Dacă era vorba să plec pentru bani, mergeam în China, unde primeam de cinci ori mai mult. Eu nu am plecat de la Real la Juve pentru bani. Aici (n.r la Torino) câştig la fel ca la Madrid. Diferenţa e că Juve m-a dorit cu adevărat şi mi-au demonstrat asta” a mai spus Ronaldo pentru cea mai importantă revistă din Franţa. 

”La Real Madrid am petrecut clipe de neuitat, am amintiri unice, coechipieri pe care îi am în suflet, dar după 9 ani am considerat că este momentul să schimb aerul” a declarat Cristiano în France Football. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventusflorentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare