Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo încheie anul 2017 cu un alt trofeu important cucerit. Ce distincţie a primit starul portughez

Cristiano Ronaldo încheie anul 2017 cu un alt trofeu important cucerit. Ce distincţie a primit starul portughez
Comentarii

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat jucătorul anului, iar tehnicianul formaţiei din capitala Spaniei, francezul Zinedine Zidane, antrenorul anului, în cadrul Globe Soccer Awards. Real Madrid a fost votată echipa anului.

Festivitatea a avut loc, joi, la Dubai. Aceste trofee sunt decernate de Asociaţia europeană a agenţilor de jucători (EFAA) şi de Asociaţia europeană a cluburilor (ECA).

Este pentru a patra oară când Ronaldo primeşte acaestă distincţie, după cele din 2011, 2014 şi 2016. El a mai primit în acest an Balonul de aur şi a fost declarat jucătorul anului în ancheta FIFA. Ronaldo a lipsit de la gala din Dubai.

Pentru titlul decernat joi au mai candidat Lionel Messi (FC Barcelona), Neymar (PSG), Gianluigi Buffon (Juventus), Sergio Ramos (Real Madrid), Paulo Dybala (Juventus) şi Kylian Mbappé (PSG).

Câştigătoare a campionatului Spaniei, a Super Cupei Spaniei, a trofeului Ligii Campionilor, a Supercupei Europei şi a Cupei Mondiale a cluburilor în 2017, Real Madrid a mai fost aleasă echipa anului în această anchetă în 2014 şi 2016.

În schimb, Zidane intră pentru prima dată în posesia acestui trofeu. El îi succede selecţionerului Portugaliei, Fernando Santos, care a fost recompensat anul trecut pentru titlul european.

Felix Brych a fost ales arbitrul anului, iar liga spaniolă cea mai puternică în 2017.

În cadrul festivităţii, Francesco Totti, Carles Puyol şi Marcello Lippi au primit premii pentru cariera lor.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldozinedine zidaneglobe soccer awardspremii 

viewscnt
Articole similare