Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristina Neagu a vorbit, la Telekom Sport, despre cea mai grea perioadă din cariera sa: ”Am crezut în mine şi mi-am revenit”

Cristina Neagu a vorbit, la Telekom Sport, despre cea mai grea perioadă din cariera sa: ”Am crezut în mine şi mi-am revenit”

Handbal

Comentarii

Ajunsă din nou la cel mai înalt nivel, Cristina Neagu a venit la CSM Bucureşti pentru a pune umărul la accederea echipei bucureştene în Final Four-ul Ligii Campionilor. Primul meci al CSM Bucureşti în EHF Champions League va fi LIVE pe Telekom Sport 1, astăzi, de la 20:00.

”A fost o perioadă foarte grea, cea mai grea din cariera mea, o perioada în care de pe culmile cele mai înalte am ajuns foarte, foarte jos. Exact cum spui şi tu, erau foarte mulţi oameni care nu mai credeau în mine, dar cred că cel mai important lucru a fost că eu am crezut în mine şi oamenii care îmi sunt mie apropiaţi şi care ţin la mine cu adevarat au crezut în mine şi apoi mi-am revenit. Faptul că am reuşit să revin la acelaşi nivel sau poate la un nivel chiar mai bun dinainte de cele două accidentări groaznice, cred că lucrul acesta este cel mai important lucru din cariera mea”, a declara Cristina Neagu la Zoom Sport.

Afla mai multe despre: cristina neaguhandbal femininliga campionilorcsm bucuresti,  

viewscnt
Articole similare