Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criticată de Becali, Cristina Trandafir a fost apărată de Vassaras. De ce n-a fost eliminat Bancu şi cine sunt principalii vinovaţi pentru scandalurile de arbitraj din etapa a 27-a | EXCLUSIV

Criticată de Becali, Cristina Trandafir a fost apărată de Vassaras. De ce n-a fost eliminat Bancu şi cine sunt principalii vinovaţi pentru scandalurile de arbitraj din etapa a 27-a | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În urma meciurilor controversate din cadrul etapei a 27-a din Superligă, oficialii CCA au organizat o şedinţă în are au fost analizate deciziile arbitrilor în special în meciurile FCSB - FC Botoşani şi U Craiova - FC Voluntari.

Deşi a fost lăudat de Gigi Becali, centralul Cătălin Buşi a fost scos vinovat pentru prestaţia dezamăgitoare a brigăzii delegate la FCSB - FC Botoşani. Arbitrului i s-a reproşat faptul că n-a fost sigur de deciziile luate şi că a pierdut meciul de sub control.

În plus, contestată de patronul FCSB-ului, Cristina Trandafir, care s-a aflat în camera VAR la aceeaşi partidă, a luat decizii foarte bune, în opinia lui Kyros Vassaras. Singurul reproş pe care l-a primit Cristina Trandafir a fost la faza în care Darius Olaru a încasat cartonaşul roşu, când nu i-a arătat cele mai bune reluări centralului Cătălin Buşi, însă decizia de a-l elimina pe mijlocaşul FCSB-ului a fost corectă.

În plus, la meciul dintre U Craiova şi FC Voluntari, arbitrul Adrian Cojocaru a fost găsit şi el vinovat pentru scandalul iscat după partida din Bănie. Centralului i s-au reproşat două penalty-uri pe care le-a acordat eronat, în opinia şefilor CCA.

De asemenea, decizia de a nu-l elimina pe Nicuşor Bancu, în minutul 23, a fost analizată corect de centralul Adrian Cojocaru, mingea fiind în aer în momentul în care fundaşul Craiovei îl faultează pe atacantul lui FC Voluntari.

Afla mai multe despre: superligavassaras 

viewscnt
Articole similare